Για την αποχή της από τον χώρο του μόντελινγκ και της τηλεόρασης μίλησε η Μαριέττα Χρουσαλά, που βρέθηκε χθες στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ενώ αποκάλυψε υπό ποιες προϋποθέσεις θα παρουσίαζε ξανά μια τηλεοπτική εκπομπή.

Η πρώην Σταρ Ελλάς εξομολογήθηκε ότι της έχει λείψει και η τηλεόραση και το μόντελινγκ. «Και τα δύο είχαν κάποια κομμάτια που μου λείπουν, αλλά δεν μπορώ να ξεχωρίσω ένα από τα δύο. Και τα δύο τα έκανα αρκετά χρόνια. Στο μόντελινγκ το ωραίο ήταν ότι κάθε μέρα ήταν κάτι διαφορετικό: άλλο styling, άλλα μαλλιά, άλλοι συνεργάτες. Αυτό, βέβαια, ήταν και δύσκολο γιατί πολλές φορές δεν απέδιδε. Από την άλλη, στο καθημερινό στην τηλεόραση το ωραίο είναι ότι το χαίρεσαι, ότι δένεσαι με την ομάδα σου. Δεν ξέρω τι να επιλέξω», δήλωσε.

Η Μαριέττα Χρουσαλά αποκάλυψε επίσης και το είδος της εκπομπής την οποία θα ήθελε να παρουσιάσει, αν επέστρεφε στην τηλεόραση. «Ιδανικά θα ήθελα κάτι σε ψυχαγωγία, που να μην είναι τόσο απαιτητικό, όσο ένα καθημερινό ζωντανό. Έχω ήδη ένα παιδάκι και είμαστε σε φάση που θέλουμε ένα δεύτερο, γι’ αυτό και μπορεί να μην είμαι καλή σε όλα. Ίσως, λοιπόν, κάτι που να μην είναι απαιτητικό», είπε χαρακτηριστικά.