Η Μαρία Μπακοδήμου επιλέγει να μην μιλά δημόσια για την προσωπική της ζωή και όπως εξηγεί, «δεν γίνεται να ανοιχτώ σε πράγματα που αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να συζητήσω με τα παιδιά μου δεν γίνεται».

Η παρουσιάστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό «People» σχολίασε και τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με τον εδώ και ένα χρόνο σύντροφό της, ζωγράφο Τίμο Λειβαδίτη. «Πάντα ενοχλείσαι όταν παραβιάζεται η ζωή σου. Δεν είπα ότι θα είμαι κρυμμένη και θα κυκλοφορώ με κουκούλες σε υπονόμους. Απλά, δεν περίμενα σε ένα χώρο που ήταν καθαρά οικογενειακός να βρεθεί κάποιος. Σε καμία περίπτωση. Μάλιστα, ποζάρουμε και χαμογελάμε γιατί μας βγάζει φωτογραφία ένα παιδάκι. Όταν είσαι σε ένα γάμο, δεν ξέρεις ποιος είναι από το σόι του γαμπρού και ποιος από της νύφης. Κάποτε, όμως, θα μαθευόταν».

Όσο για το αν θα έκανε έναν τρίτο γάμο, απάντησε: «Δεν μου λέει κάτι ο γάμος. Εδώ πάρτι κάνω και αγχώνομαι. Δεν έχω συνηθίσει να είμαι μόνη. Εξάλλου, δεν χρειάζεται να γίνει γάμος για να ζω με έναν άντρα στο σπίτι μου. Πού ξέρεις με ποιον ζω; Τα παιδιά μου, πάντως, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να παντρευτώ. Ίσα-ίσα, μου το έχουν προτείνει κιόλας. Όταν νιώθουν καλά με κάποιον που είναι στη ζωή της μαμάς τους, θέλουν να είναι και στη δική τους ζωή».