H Κατερίνα Παπουτσάκη λίγους μήνες μετά τη γέννηση του γιου της μιλά για το «αγγελούδι» της, τον Μάξιμο, για όσα συμβαίνουν στη χώρα και αν τώρα που έγινε μαμά νοιάζεται περισσότερο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο TV Έθνος αναφέρθηκε σε όσα συμβαίνουν στη χώρα, ενώ σε ερώτηση για το αν τώρα που έγινε μαμά νοιάζεται περισσότερο, απάντησε: «Αγωνιώ, αλλά όχι μόνο τώρα. Από μικρή έλεγα ότι με νοιάζει σε τι κόσμο θα φέρω το παιδί μου… Δεν είναι μόνο το δικό μου παιδί. Είναι οι γενιές που έρχονται. Πρέπει όλους να μας απασχολεί το τι κόσμο παραδίδουμε στα παιδιά μας».

«Με την εγκυμοσύνη πριν και τώρα με το μωρό, δεν μπορώ να συμμετέχω. Αλλά μόλις το παιδάκι πάρει τα πάνω του θα είμαι πάλι ετοιμοπόλεμη! Για να αλλάξει κάτι χρειάζεται συμμετοχή και προσπάθεια. Το να βγαίνει ο κόσμος στους δρόμους είναι ένας παραδοσιακός τρόπος διαμαρτυρίας που πιστεύω ότι μπορεί να αφυπνίσει», είπε.

Όσο για το πώς αισθάνεται ως μαμά: «Πολύ, πολύ ωραία! Τώρα αρχίζει η μεγάλη απόλαυση του πράγματος. Όσο μεγαλώνει επικοινωνεί, χαμογελά σε όλους. Φαίνεται πολύ ωραίος τύπος και τον συμπαθώ πολύ».