Αποφασισμένη να μην εκθέσει στη δημοσιότητα την προσωπική της ζωή είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου. «Επειδή υπάρχω στη δημοσιότητα δεν σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχει και η προσωπική μου ζωή κρεμασμένη στα περίπτερα. Δεν το θέλω. Πάει και τελείωσε!», τονίζει η ηθοποιός.

Μιλώντας στο περιοδικό TV Zapping τόνισε πως αρνείται να «ενδώσει στις πιέσεις» και να μιλήσει για τα προσωπικά της «που δεν αφορούν παρά μονάχα εμένα», όπως είπε. 

«Θεωρώ ότι δεν αφορά κανέναν τι κάνω όταν δεν παίζω θέατρο ή στην τηλεόραση και επίσης έτσι και μπεις στο τριπάκι να απαντήσεις σε κάτι, ανοίγει ο ασκός του Αιόλου», πρόσθεσε.

Οι επίμονες ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή έχουν μερικές φορές εκνευρίσει την ηθοποιό. «Κάποιες φορές εκνευρίζομαι όταν με πιέζουν να απαντήσω σε τέτοιες ερωτήσεις. Γίνονται μέχρι και αναιδείς και όσο κι αν ξέρω πώς παίζεται το παιχνίδι, εντυπωσιάζομαι από το γεγονός ότι δε σέβονται το ότι έχω δύο μικρά παιδιά και δεν θέλω να τα βάζω στην διαδικασία να βλέπουν όλο αυτό σκηνικό», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά τα διάφορα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν για τα προσωπικά της, κάνει λόγο για πολλές ανακρίβειες και ραδιοαρβύλες. «Γράφονται πάρα πολλές ανακρίβειες και είναι πολλές οι ραδιοαρβύλες που κυκλοφορούν για μένα. Αν έμπαινα στη διαδικασία να απαντήσω θα έπρεπε να κάνω μόνο αυτό όλη μέρα. Δουλεύω σκληρά, μεγαλώνω δυο παιδιά, δε θα κάτσω να ασχοληθώ με όλο αυτό το πανηγύρι τους», είπε στη συνέντευξή της.

Για τη συμμετοχή της στο σόου «Dancing with the stars» είπε πως δεν ήταν καθόλου εύκολη διαδικασία αλλά και πως την ευχαρίστησε. «Απόλαυσα πολύ την εμπειρία σε κάτι που δεν γνώριζα και που με έκανε να δυσκολεύω όλο και περισσότερο τον εαυτό μου», είπε.