Να δοκιμάσει τις ικανότητές του στην τηλεόραση και το θέατρο σκέφτεται ο Κώστας Μαρτάκης. Όπως αναφέρει σε συνέντευξή του στο «TV Glam» ο τραγουδιστής, «σκέφτεται να αρχίσει από τον Σεπτέμβριο μαθήματα υποκριτικής, έτσι ώστε αν του γίνει κάποια πρόταση είτε για το θέατρο είτε για την τηλεόραση να έχει κάποιες βάσεις».

Μάλιστα συμπλήρωσε ότι ο λόγος που του αρέσει η τηλεόραση είναι το γεγονός ότι «μέσα από τα σόου στα οποία συμμετέχει ανακαλύπτει κομμάτια του εαυτού του που δεν ήξεραν ότι υπάρχουν. «Ό,τι κάνω το κάνω για μένα.
Τσαλακώνω την εικόνα μου, ειδικά στο “Your face sounds familiar” και αυτό μου αρέσει» δηλώνει και παραδέχεται ότι είναι μεγάλο νούμερο. «Στις αρχές δεν γνώριζα τον χώρο και προστατευόμουν με το να μη μιλάω και να μην εκτίθεμαι στα Μέσα. Αν ρωτήσεις όμως τους ανθρώπους που με ξέρουν από παλιά θα σου πουν ότι είμαι μεγάλο νούμερο».

Στην ερώτηση πόσο έχει ανάγκη την αποδοχή του κόσμου ο Κώστας Μαρτάκης δηλώνει: «Πέραν του ότι η δουλειά μου με εκφράζει κάνω αυτή τη δουλειά και για τα λεφτά, γιατί έτσι ζω και συντηρώ την οικογένειά μου, το κάνω όμως και για τον κόσμο».