Φαίνεται πως η Beyonce αποδείχτηκε πολύ… καμπυλώδης για το σχεδιαστή μόδας Roberto Cavalli, που σχεδίασε το φόρεμα της τραγουδίστριας για την περιοδεία της Mrs. Carter Show World Tour.

Σε ένα δελτίο τύπου που έβγαλε ο σχεδιαστής η Beyonce ποζάρει με μία εντυπωσιακή τουαλέτα με χρυσές λεπτομέρειες, αλλά οι καμπύλες της δεν υπάρχουν πουθενά. Αντίθετα τα πόδια της τραγουδίστριας είναι πολύ λεπτά –και καθόλου αληθοφανή- και η μέση της πολύ στενή.

Μέσα στο δελτίο τύπου υπήρχαν και οι πραγματικές φωτογραφίες της τραγουδίστριας, στις οποίες φαίνονταν οι διαφορές της ψηφιακής Beyonce με την πραγματική.

Η «νέα» σιλουέτα της τραγουδίστριας ξεσήκωσε πλήθος σχολίων από εξοργισμένους φαν της.

«Γιατί να κάνεις ένα τέτοιο σκίτσο που είναι τόσο εξωπραγματικό και δεν αντανακλά την πραγματική της σιλουέτα; Δεν καταλαβαίνω γιατί οι μεγάλοι οίκοι μόδας εξαναγκάζουν τις γυναίκες να έχουν συγκεκριμένο σωματότυπο, που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θεωρούν ελκυστικό» έλεγε ένας θαυμαστής της.

Τον τελευταίο καιρό οι φήμες για δεύτερη εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας δίνουν και παίρνουν. Την προηγούμενη Πέμπτη τις διέψευσε στην εκπομπή του CBS «This Morning» τονίζοντας ότι «δεν είμαι σίγουρα έγκυος αυτή την περίοδο!». Οι κακές γλώσσες μιλούσαν για εγκυμοσύνη εξαιτίας της ακύρωσης μιας συναυλίας της στο Βέλγιο, η οποία, όμως, οφειλόταν σε εξάντληση.