«Ο Ράσελ είναι ο λόγος που έγινα ηθοποιός» δήλωσε ο νέος «σούπερμαν», ο 29χρονος ηθοποιός Χένρι Καβίλ, μιλώντας στο ανδρικό περιοδικό GQ, όπου δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη νέα συνεργασία με τον Ράσελ Κρόου, ο οποίος θα υποδυθεί τον πατέρα του στην ταινία «Man of Steel».

Οι δυο άνδρες συναντήθηκαν πρώτη φορά στα γυρίσματα της ταινίας «Απόδειξη Ζωής». Ο Κάβιλ ήταν 16 ετών και είχε ρόλο κομπάρσου στο φιλμ, όπου πρωταγωνιστούσε ο Κρόου με τη Μέγκαν Ράιαν.

«Αισθανόμουν λίγο γελοίος που ήμασταν όλοι μαζεμένοι γύρω από αυτόν το διάσημο ηθοποιό! Τελικά τον πλησίασα, συστήθηκα και τον ρώτησα πώς είναι να είσαι ηθοποιός» εξομολογήθηκε και πρόσθεσε: «Ο Ράσελ μου απάντησε: “Αν το θέλεις πραγματικά, κάντο. Απλά θα πρέπει να αφοσιωθείς. Και να ξέρεις ότι τα λεφτά είναι καλά, αλλά σου φέρονται χάλια».

Μάλιστα, μερικές μέρες μετά, όπως αποκάλυψε ο Χένρι ο Χολιγουντιανός σταρ του έστειλε στο σπίτι του ένα πακέτο που περιείχε αυστραλέζικη μαρμελάδα, ένα cd της μπάντας του ’30, Odd Foot Of Grunts και μερικά μπλουζάκια με στάμπες από το Νιου Τζέρσεϊ, επειδή του είχε πει ότι εκεί γεννήθηκε και μεγάλωσε.