Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η ηθοποιός Ευαγγελία Μουμούρη και μίλησε για τον αυτοκαταστροφικό έρωτα που έχει ζήσει, την κατάθλιψη αλλά και το πώς αντιμετώπισε την κακή συμπεριφορά συναδέλφων της στο «Εγώ Weekly».

«Έχω πέσει στα πατώματα για έναν άνδρα!», είπε και συμπλήρωσε: «Έχω ζήσει έναν καταστροφικό έρωτα. Είχα αρρωστήσει. Είχα χάσει 10 κιλά σε ένα μήνα. Έλιωσα από έρωτα!».

Όπως αποκαλύπτει η μεγαλύτερή της σχέση ήταν πέντε χρόνια αλλά τελείωσε: «Ναι πόνεσα, όταν τελείωσε αλλά η συνήθεια είναι πιο δυνατό συναίσθημα ακόμα και από την αγάπη και τον έρωτα».

Η ηθοποιός δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι έχει περάσει κατάθλιψη: «Έχω περάσει, απλώς τότε δεν ήταν στη μόδα και δεν ήξερα τι είναι η κατάθλιψη. Όταν τέλειωσα τη σχολή, το βίωσα μετά το χαμό ενός δικού μου ανθρώπου. Ήταν σαν να μην έβρισκα λέξεις να μιλήσω, σαν να είχε αδρανήσει το κέντρο του εγκεφάλου μου, που είχε σχέση με την ομιλία».

Όσο για την κακή συμπεριφορά των συναδέλφων της είπε:

«Έχω κλάψει, έχω βρίσει, σκέφτηκα τι συνέβη και την επόμενη μέρα πήγα «καθαρή» στο θέατρο. Ένας συγκεκριμένος άνθρωπος με υποτίμησε αλλά ουσιαστικά υποτιμούσε τον ίδιο του τον εαυτό. Αλλά τότε δεν το καταλάβαινα ήμουν μικρή».