Με μία δυναμική καμπάνια γεμάτη κίνηση, η Doca λανσάρει φέτος τη νέα συλλογή για το φθινόπωρο και το χειμώνα. Η φετινή κούκλα που πρωταγωνιστεί στην καμπάνια, είναι γεμάτη με την ενέργεια και την αυτοπεποίθηση που της δίνει το τυχερό της γούρι, το τετράφυλλο τριφύλλι DOC Doca A.

Ξεφυλλίζοντας τον κατάλογο με τη νέα συλλογή, ένας ολόκληρος κόσμος από συνδυασμούς έρχεται μπροστά μας. Η στυλική άποψη Doca μας θέλει να μιξάρουμε χρώματα, στυλ και υφές, σε ένα αποτέλεσμα που είναι κομψό και σημερινό και έχει την προσωπικότητα που του δίνουμε.

Την παράσταση κλέβουν τα νέα ρούχα της συλλογής, που είναι σχεδιασμένα με άποψη. Γεωμετρικά ή σε χαλαρό στυλ με γραμμές που κολακεύουν, τα φετινά κομμάτια μπορούν να συνδυαστούν με χίλιους δυο τρόπους. Οι σικ διχρωμίες και τριχρωμίες σε γήινες ή πετρόλ αποχρώσεις, τους δίνουν χαρακτήρα και τη δυνατότητα να τα παραλλάξετε συνδυάζοντάς τα με αξεσουάρ από διαφορετικές χρωματικές γκάμες.

Doca Dolls find their favorite dress
Αυτή τη χρονιά θα φορέσουμε φόρεμα με πάθος και λατρεία.

Οι διχρωμίες και τριχρωμίες είναι το παιχνίδι της σεζόν που όχι μόνο κολακεύουν, αλλά μας δίνουν τη δυνατότητα να συνδυάζουμε αξεσουάρ διαφορετικής χρωματικής παλέτας κάθε φορά, πολλαπλασιάζοντας τις επιλογές μας.
Doca Dolls love their ponchos

Οι κούκλες Doca λανσάρουν φέτος το νέο μεγάλο trend. Τα ponchos! Κοντά, φορεμένα με ζώνη στη μέση ή χαλαρά, με κρόσια ή clean cut, με χαχόλικο γυακά ή ζιβάγκο, τα ponchos φοριούνται με πολλούς τρόπους ανάλογα με το look που θέλουμε να πετύχουμε. Μια ζεστή, όμορφη αγκαλιά για κάθε κούκλα που θέλει να είναι στη μόδα.



Doca Dolls wrap up in earthy mood

Φέτος τυλιχτείτε με μία πασμίνα ή ένα μακρύ κασκόλ! Από όλα τα υπέροχα γήινα χρώματα που τόσο αγαπά να συνδυάζει η Doca, επιλέγουμε το καφέ της κανέλας, το πράσινο του κυπαρισσιού και το ιδιαίτερο πετρόλ σε κασκόλ, φουλάρια και Doca, για το φως και την αισιοδοξία που εκπέμπουν. Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι πιο ζεστό για την φετινή μας γκαρνταρόμπα;

Τη συλλογή Doca θα βρείτε στα ομώνυμα και συνεργαζόμενα καταστήματα Doca στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Αποκτήστε τα αγαπημένα σας κομμάτια και online, στο πλήρες και σούπερ ενημερωμένο e-shop Doca www.doca.gr