Η σχέση των μπαλαδόρων με τις γυναίκες είναι γνωστή και πιστοποιημένη στα media. Δεν πρόκειται για κάτι καινούριο, ούτε και πέφτει κανείς από τα σύννεφα όταν ακούει για καρδιοκατακτητές ποδοσφαιριστές!

Κι εκεί που νόμιζες ότι ο John Terry έχει χοντρό θέμα στο να συγκρατείται όταν υπάρχουν γύρω του καυτές υπάρξεις, συγκρινόμενος με τα «φυντάνια» της λίστας μας πρόκειται απλώς για καλό παιδί…

Και ποιο να πρωτοθυμηθείς; Ruud Gullit, Romario, Diego Maradona, ο ποδοσφαιριστής-«παίκτης» ήταν πάντα παρόν!

Με τη φήμη και τα λεφτά του, φαίνεται ότι είναι συνδυασμός ακαταμάχητος για τις γυναίκες. Ας δούμε λοιπόν τους καλύτερους του είδους, εκεί που τα πράγματα ξέφυγαν ελαφρώς.

No 10 – Vagner Love

Ο βραζιλιάνος striker Vagner Love ήταν η ευκολότερη είσοδος στη λίστα: ο πρώην παίκτης της CSKA Μόσχας με τις πολύ καλές επιδόσεις μπροστά στην κάμερα.

Η γνωστότερη κατάκτησή του -από τις αμέτρητες- ήταν η πορνοστάρ Pamela Butt, ειδύλλιο που αποκαλύφθηκε από το σεξοταινιάκι που διέρρευσε στα media.

Πώς το σχολίασε ο Love; «Είμαι γνωστός ερωτύλος. Ας είμαστε ειλικρινείς, αυτή η φήμη δεν με ανησυχεί καθόλου»!

No 9 – Andy Goram

Ο τερματοφύλακας με το απίστευτο χέρι! Ο πρώην γκολκίπερ της Rangers έκλεινε τα ρολά του τέρματός του στους αντιπάλους, άνοιγε ωστόσο διάπλατα την εστία του στις γυναίκες.

Ήταν ήδη αρραβωνιασμένος όταν άφησε έγκυο την ανεπίσημη συνοδό του, κι αυτό εν μέσω ειδυλλίου με 17χρονο μοντέλο και πορνοστάρ σε αποστρατεία. Ναι, αυτός ήταν ο Andy Goram!

No 8 – Gabriel Agbonlahor

Όταν τα hat tricks πήγαιναν σύννεφο εντός και -κυρίως- εκτός γηπέδου! Ο striker της Aston Villa έπαιζε πρώτη είδηση στις αρχές της σεζόν 2008/2009, όταν άφησε έγκυο όχι μία, όχι δύο, αλλά 3 γυναίκες ταυτόχρονα!

Πιο γρήγορα δηλαδή και από το περίφημο hat trick του εναντίον της Manchester City μέσα σε 7 λεπτά…

No 7 – Dwight Yorke

Ο εραστής της κάμερας, ο τύπος που κινηματογραφούσε τα βραδινά του highlights! Ο Dwight Yorke δεν ήταν σίγουρα ο μόνος παίκτης της Manchester United που έκανε τον προπονητή του έξω φρενών με τα νυχτερινά του καμώματα, ήταν απλώς η αγάπη που του έδειχναν οι κουτσομπολίστικες φυλλάδες.

Το χαρακτηριστικότερο στιγμιότυπό του; Η συνεργασία με το συμπαίκτη του στη United, Mark Bosnich, όπου βιντεοσκόπησαν μυστικά τη συνεύρεσή τους με 4 γυναίκες.

Και βέβαια ήταν και οι ίδιοι ντυμένοι γυναίκες (κανείς δεν ξέρει γιατί)! Μοιραία οι οπαδοί της Manchester τον αποκαλούσαν έκτοτε «βασιλιά του πορνό»…

No 6 – Lee Hendrie

Το «θαύμα του ενός πρωταθλήματος», ο Lee Hendrie, απασχόλησε την ποδοσφαιρική κοινότητα μόνο όταν η πρώην γυναίκα του αποκάλυψε στον Τύπο το ειδύλλιό του με μια έφηβη λίγο μετά τον γάμο τους. Πόσο λίγο; Τόσο που ούτε μήνα του μέλιτος δεν πρόλαβαν να πάνε!

Αν μάλιστα πιστέψουμε την πρώην, ο Hendrie την απάτησε με πάνω από 50 γυναίκες κατά τη διάρκεια του ομολογουμένως βραχύβιου γάμου τους…

No 5 – Antonio Cassano

Ο συνεπής εκτελεστής! Η πρόσφατη αυτοβιογραφία του Cassano δεν αφήνει καμιά αμφιβολία για την αγάπη του για τις γυναίκες.

Ξεκινά περιγράφοντας τις σχέσεις που είχαν σημασία για τον ίδιο (δηλώνοντας ότι 4 γυναίκες σε 11 χρόνια δεν είναι πολλές), για να καταλήξει να αναφέρεται στις άλλες σχέσεις που δεν είχαν και πολύ σημασία για τον ίδιο, ήταν ωστόσο πολλές!

Πόσο πολλές; Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του, μιλάμε για 600-700 γυναίκες. Κι όσο για την απαγόρευση σεξ πριν από τους αγώνες, ο Cassano θυμάται ότι οι καλύτερες εμφανίσεις του έγιναν συνήθως έπειτα από μια καλή πρωινή «γυμναστική»…

No 4 – Frank McAvennie

Ο εξπέρ στο σκοράρισμα! «Το σεξ είναι το ζέσταμά μου πριν από τον αγώνα», δηλώνει ο πρώην παίκτης της Celtic και της West Ham στο βιβλίο του.

Ο θρυλικός γλεντζές έπαιρνε σβάρνα τα μαγαζιά της νύχτας και ποτέ δεν γύρναγε στο σπίτι μόνος. Ο μαγικός αριθμός του;

Κάπου στις 500 γυναίκες, αν και όπως παραδέχεται ποτέ δεν ήταν καλός με τους αριθμούς, θα μπορούσε λοιπόν άνετα το νούμερο να εκτοξευτεί στις 1.000 (δικά του λόγια)…

No 3 – Frank Worthington

Ο παίκτης που τον εκτιμούσαν όλες οι ηλικίες! Ο Frank Worthington παραδέχεται υπερήφανα ότι μπορεί να του έκλεβε τα πρωτοσέλιδα ο έτερος γνωστός καρδιοκατακτητής George Best, ωστόσο κι αυτός δεν πήγαινε πίσω στις «ατασθαλίες».

Στο βιβλίο του μάλιστα παραδέχεται τις ξένοιαστες μέρες που περνούσε με σεξ, ναρκωτικά και… rock ‘n’ roll, περιγράφοντας με λεπτομέρειες το πώς ξελόγιασε μια πιτσιρίκα Σουηδέζα και τη μάνα της: «ωραίες μέρες», θυμάται…

No 2 – George Best

Ο ασίγαστος! Ο πρώτος celebrity μπαλαδόρος έκανε εκτεταμένη χρήση αυτού που του προσέφερε απλόχερα η lifestyle πινελιά στη ζωή του: η φήμη του με τις γυναίκες ξεπερνιόταν μόνο από τη φήμη του για το ποτό.

Όπως το έλεγε και ο ίδιος: «αν είχα γεννηθεί άσχημος, δεν θα είχατε ακούσει ποτέ για τον Πελέ»! Στις κατακτήσεις του τρελού Ιρλανδού συγκαταλέγονται 7 Μις Κόσμος, ενώ περίφημο είναι επίσης και το σκηνικό της συνεύρεσής του με 7 διαφορετικές γυναίκες μέσα στο ίδιο 24ωρο. Εμμονή με το 7 ο… θρύλος!

No 1 – Garrincha

Ο δεύτερος καλύτερος παίκτης της Βραζιλίας ήταν ο πρώτος σε εξωαγωνιστικά πλαίσια!

Αν ο Garrincha είχε προλάβει τη θρυλική ομάδα της Βραζιλίας του ’70 και το «πάντρεμα» τηλεόρασης και ποδοσφαίρου, μπορεί και να τον ξέραμε σήμερα ως τον καλύτερο βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή της ιστορίας.

Η φήμη του εκτός γηπέδου ωστόσο έφτασε ως τις μέρες μας: αμέτρητες (κυριολεκτικά αμέτρητες) κατακτήσεις, 14 παιδιά και ιστορίες που περιλαμβάνουν ακόμα και… κατσίκα!