Ο Κώστας Μαρτάκης αναμένεται να ανέβει για δεύτερη φορά στο θεατρικό σανίδι ερμηνεύοντας ένα ρόλο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του, αφού θα έχει τραγούδι και χορό.

Έτσι, μετά το «Rent» στο οποίο πρωταγωνιστούσε την περασμένη σεζόν και κέρδισε τις εντυπώσεις, τώρα ετοιμάζεται για ένα ακόμη βήμα στην καριέρα του.

Ο τραγουδιστής φαίνεται ότι θα έχει ένα δύσκολο χειμώνα, αφού παράλληλα με το θέατρο θα έχει και τις νυχτερινές του εμφανίσεις, αλλά και την κυκλοφορία του νέου του CD που αναμένεται να βγει προς τα Χριστούγεννα, κάτι που απαιτεί πολύ τρέξιμο προκειμένου να αντεπεξέλθει σε όλα.

O Κώστας Μαρτάκης, αν και πολλά είναι τα σενάρια που ακούγονται για την παράσταση στην οποία θα συμμετάσχει, ξέρει να κρατά κλειστά τα χαρτιά του μέχρι να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις. Αυτό δεν θα αργήσει να έρθει αφού ήδη από τον Οκτώβριο ξεκινούν οι παραστάσεις στα περισσότερα θέατρα, πράγμα που σημαίνει ότι μέσα στον μήνα θα έχουμε νέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, στο πρώτο ραντεβού που έγινε για να ακούσει την πρόταση, ο τραγουδιστής φάνηκε αρκετά θετικός στην πραγματοποίηση της συμφωνίας αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, του έχει κεντρίσει πολύ το ενδιαφέρον γιατί είναι ένας ρόλος-πρόκληση.