Μετά την κατάθλιψη, ήρθαν τα ντέφια. Ο λόγος για τον γνωστό ηθοποιό Σπύρο Θεοδόση. Το Σάββατο, η εφημερίδα Εspresso δημοσίευσε συνέντευξη που παραχώρησε ο ηθοποιός με τον τίτλο “Δίνω κάθε μέρα μάχη με την κατάθλιψη” στο πρωτοσέλιδό της.

Η δημόσια εξομολόγηση του καλλιτέχνη στάθηκε αφορμή να ανησυχήσουν οι κοντινοί του άνθρωποι αλλά και οι συνάδελφοί του .

Στη συνέντευξη του ο ηθοποιός , μεταξύ όλων των άλλων, τόνισε πως λόγω της κρίσης ο κόσμος του θεάτρου έχει μείνει – στο μεγαλύτερο του ποσοστό – άνεργος . Αποτέλεσμα, να έρχονται αντιμέτωποι με μια σκληρή πραγματικότητα, την οποία και ο ίδιος βιώνει. Παραδέχθηκε επίσης ότι έχει εμφανή σημάδια κατάθλιψης.

Την επόμενη ημέρα του δημοσιεύματος, ο συνάδελφος του και επιστήθιος φίλος του, Πάνος Χατζηκουτσέλης , του ζήτησε να βγουν και να διασκεδάσουν, ώστε να αφήσουν πίσω όσα βασανίζουν τον ηθοποιό.

Πράγματι, αυτό και έγινε, ενώ στην παρέα τους προστέθηκε η τραγουδίστρια Πέννυ Ξενάκη και μια φίλη τους.

Στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το radar.gr , διακρίνεται ολοκάθαρα ότι ο Σπύρος Θεοδόσης το διασκέδαζε με την ψυχή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες , όταν ο ηθοποιός έκανε είσοδο στο νυκτερινό κέντρο, οι θαμώνες ξέσπασαν σε χειροκρότημα. Κι εκείνος για να τους ανταμείψει , πήρε το μικρόφωνο και τους αφιέρωσε τραγούδια.

Όσο για την κατάθλιψη; Αυτήν μάλλον την άφησε μόνη στο σπίτι!