Αγωνία επικρατεί στα επιτελεία των εκπομπών της Ελεωνόρας Μελέτη και της Ελένης Μενεγάκη μετά τη μετακόμιση της πρώτης στη μεσημβρινή ζώνη. Η αλήθεια είναι πως κάθε αλλαγή πάντα σφίγγει περισσότερο τα λουριά, αλλά αν δεν είσαι «πρωτάκι» έχεις μάθει να το αντιμετωπίζεις με δουλειά κι όχι με πανικό.

Και οι δύο παρουσιάστριες έχουν αποδείξει, αρχικά στον εαυτό τους και μετά στους γύρω τους ότι αξίζουν να βρίσκονται σε θέση «βιτρίνα» στο κανάλι τους και μάλιστα σε μια περίοδο που πολλές παρουσιάστριες είναι εκτός.

Η Ελεονώρα, που από πρωινή Μελέτη γίνεται Μεσημεριανή, από τη στιγμή που της ανακοινώθηκε φρόντισε μαζί με τους συνεργάτες της να «κλείσουν» τους καλεσμένους τους και να έχουν βίντεο με συνεντεύξεις αποκλειστικές.

Στόχος λοιπόν της Μεσημεριανής Μελέτης είναι να έχουν πρωτογενείς ειδήσεις και δυνατούς καλεσμένους. Αυτό είναι και λίγο δύσκολο γιατί σε κάποιες μέρες τα αποκλειστικά και οι δυνατοί καλεσμένοι εξαντλούνται, εκεί ακριβώς είναι που φαίνεται και η δυναμική της εκπομπής και η σύνεση των ανθρώπων της, να μη χάσουν την ψυχραιμία τους. Το team της Ελεονώρας θα δουλέψει και τις μέρες του Πάσχα εντατικά για να βγει δυνατό.

Στην ομάδα της Ελένης, επικρατεί ηρεμία. Οι άνθρωποί της δεν σκέφτονται να αλλάξουν τη μέχρι τώρα επιτυχημένη δομή της εκπομπής και τις τονωτικές ενέσεις που πρόσθεσαν φέτος. Ακούγεται ότι η Ελένη θα προσθέσει στο πάνελ της ένα πολύ δυνατό γυναικείο πρόσωπο και ένα πρόσωπο στη δημοσιογραφική της ομάδα. Το πρόσωπο αυτό η Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

Και στο γραφείο της Ελεονώρας είδαν ένα τέτοιο πρόσωπο, αλλά ακόμα παραμένει άγνωστο αν στο Star θα πάρουν πρόσωπα από την τηλεοπτική πιάτσα σε μια στιγμή που γίνονται μαζικές απολύσεις. Χθες απολύθηκαν 15 παιδιά του «Made in star», καθώς και άλλοι εργαζόμενοι, ενώ το κανάλι κράτησε μόνο τρία άτομα, τα οποία θα εντάξει στις ειδήσεις.

Πηγή: entertv.gr