«Έσκισε» ο πρίγκιπας Χάρι στο επίσημο ταξίδι του στις Μπαχάμες ως εκπρόσωπος της βασιλικής οικογένειας στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν με αφορμή τα 60 χρόνια της γιαγιάς του βασίλισσας Ελισάβετ στον βρετανικό θρόνο.

Ο 27χρονος γαλαζοαίματος κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά και μια καινούρια «στρατιά» θαυμαστριών. Η εντυπωσιακή Μις Μπαχάμες, Αναστάζια Πιερ, δεν κρατήθηκε και δήλωσε ανοιχτά, ότι θα παντρευόταν τον πρίγκιπα.

«Ήρθα εδώ για να ερωτευτώ τον πρίγκιπα Χάρι. Είναι… καυτός. Είναι εργένης τώρα, οπότε εγώ θα τον παντρευόμουν αμέσως», ομολόγησε η 23χρονη Μις Μπαχάμες, προσθέτοντας αμέσως μετά το πόσο θαυμάζει τη βασιλική οικογένεια γενικότερα».

Φορώντας για πρώτη φορά τη συγκεκριμένη επίσημη λευκή στολή και τα παράσημά του, ο Χάρι μίλησε στέλνοντας ένα μήνυμα από τη βασίλισσα Ελισάβετ:

«Στέκομαι ενώπιον σας με μια βαθιά αίσθηση περηφάνιας καθώς μου έχει ζητηθεί να σας μεταφέρω ένα μήνυμα με τις καλύτερες ευχές της βασίλισσας γιορτάζοντας το Διαμαντένιο Ιωβηλαίο. Οι Μπαχάμες κρατούν πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της Μεγαλειότατης από την πρώτη της επίσκεψη το 1966», τόνισε ο Χάρι υπογραμμίζοντας πόσο πολύ ανυπομονούσε για τις ώρες που θα περνούσε στο μαγευτικό εκείνο μέρος ο ίδιος.