Αποφασισμένη να μην αποκτήσει δεύτερο παιδί είναι η Μαρία Σολωμού η οποία μίλησε για τη σχέση της με τον Πάνο Μουζουράκη, το πώς είναι η ίδια σε μία σχέση αλλά και το ενδεχόμενο να γίνει ξανά μητέρα.

Καλεσμένη στο «Πρωινό Mou» η 36χρονη ηθοποιός και μητέρα ενός 6χρονου αγοριού απέκλεισε το ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο.

«Όχι, δεν θέλω άλλο παιδί, υπό την έννοια ότι είναι λίγος ο χρόνος και δεν θέλω να τον μοιράσω και σε άλλο παιδί. Θέλω να κάνω focus εκεί, γιατί ήδη είναι πολύ λίγος ο χρόνος που περνάω μαζί του» είπε.

Πώς θα αντιδρούσε όμως αν ο σύντροφός της, Πάνος Μουζουράκης, της εξέφραζε την επιθυμία να γίνει κι εκείνος πατέρας;

«Θα γελάσουμε λίγο και θα το ξεπεράσουμε. Η ιδέα ότι είσαι με έναν άνθρωπο που δεν θέλει να κάνει παιδί, μπορεί να σου ξυπνήσει την επιθυμία να θέλεις να κάνεις, χωρίς να το θέλεις πραγματικά. Από κει και πέρα, δεν νομίζω ότι είναι ρεαλιστικό αυτό σε έναν άνθρωπο που κάνει τη δουλειά και τη ζωή που κάνει ο σύντροφός μου. Δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα, δεν έχει προκύψει, οπότε δεν έχω να πω κάτι άλλο πάνω στο θέμα».

Τέλος, μίλησε και για το πόσο σταθερή είναι μέσα σε μία σχέση:

«Είναι οι συνθήκες, το πώς κουμπώνει η κατάσταση. Είτε σου “δένει η μαγιά”, είτε δεν σου δένει. Το σίγουρο είναι ότι, σαν άνθρωπος, βαριέμαι σχετικά εύκολα. Ως τώρα δεν έχω βαρεθεί. Για μένα εξαρτάται πολύ από τον άλλον. Θέλω να μην χρειάζεται να κάνεις την προσπάθεια να κρατήσεις τη σχέση ζωντανή. Αν αρχίσεις τις προσπάθειες, φέξε μου και γλίστρησα!».