Μετά το χωρισμό της διάσημης ποπ σταρ και ηθοποιού από τον Marc Anthony έχουν ακουστεί φήμες που τη συνδέουν ερωτικά με διάφορα ονόματα.

Ωστόσο πιο κοντά στην αλήθεια είναι, όπως αποδεικνύεται, η φήμη που θέλει τον γοητευτικό πρωταγωνιστή του Hangover Bradley Cooper να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της  «ομορφότερης γυναίκας στο κόσμο» σύμφωνα με το περιοδικό People.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τη Jennifer Lopez μέσα στο τζιπ του 37χρονου ηθοποιού, ο οποίος μόλις χθες κέρδισε το βραβείο για το καλύτερη ταινία θρίλερ στα Scream Awards.

H 42χρονη σταρ δεν ήθελε να γίνει αντιληπτή και μόλις κατάλαβε τους φωτογράφους έκρυψε το πρόσωπό της.

Η πρώτη επαφή μεταξύ των δύο έγινε τον προηγούμενο μήνα όταν πήγαν για δείπνο στο εστιατόριο Per Se στη Νέα Υόρκη. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι το δείπνο είχε ρομαντικό χαρακτήρα αλλά τόσο η Lopez όσο και ο Cooper ισχυρίστηκαν ότι είχαν απλά μια επαγγελματική συνάντηση.

Μέχρι στιγμής κανένας από τους δύο δεν θέλει να ανακοινώσει κάτι επίσημα, ωστόσο σύμφωνα με άνθρωπο του περιβάλλοντος της τραγουδίστριας δεν έχουν γίνει ακόμα ζευγάρι αλλά βρίσκονται στο στάδιο της γνωριμίας, βγαίνουν και σίγουρα υπάρχει έλξη μεταξύ τους.

«Η Jennifer έχει γοητευτεί από τoν Bradley γιατί της δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον,την προσέχει και φαίνεται να κατανοεί τις ανάγκες και την ψυχολογία της. Της αρέσει το χιούμορ του και περνάει καλά μαζί του» ανέφερε η ίδια πηγή.