Πολύτιμη ήταν η στήριξη του δίδυμου αδερφού της Hunter προκειμένου να ξεπεράσει το χωρισμό της. Η πανέμορφη ηθοποιός Scarlett Johansson που χώρισε τον περασμένο Δεκέμβριο από τον Ryan Reynolds, παραδέχτηκε ότι είχε πάθει κατάθλιψη και ότι δεν θα τα είχε βγάλει πέρα χωρίς τη στήριξη από τον αδερφό της, τους φίλους και την 89 ετών γιαγιά της.

Σε συνέντευξη της στο γερμανικό περιοδικό «Gala», η Scarlett δήλωσε: «Αρχικά είχα πέσει πολύ ψυχολογικά, αλλά μετά από περίπου μια εβδομάδα προσπάθησα να συγκροτηθώ και πήγαινα όλη μέρα στο γυμναστήριο. Ευτυχώς, έχω κάποιους φίλους που είναι στο πλευρό μου εδώ και 15 χρόνια και που μπορώ να τους εμπιστευτώ τα πάντα. Έχω επίσης τον αδερφό μου και τη γιαγιά μου που είναι απίστευτα γλυκιά, αξιαγάπητη και σοφή».

Αρνήθηκε ωστόσο να αποκαλύψει το λόγο του χωρισμού τους λέγοντας ότι αυτό αφορά μόνο αυτούς τους δύο.
Στην ερώτηση γιατί θεωρεί ότι απέτυχε ο γάμος της απάντησε: «Η συγκεκριμένη ερώτηση είναι πολύ προσωπική αλλά θα σας πω το εξής. Πολλές φορές μπορεί να είμαι υπερβολικά αυστηρή με τον εαυτό μου και τους άλλους ανθρώπους. Δεν συμβιβάζομαι. Αν δεν συμφωνώ με κάποιον του το λέω κατάμουτρα όσο κι αν αυτό μπορεί να πληγώσει τον άλλον. Κι αυτό μπορεί να με οδηγήσει κάποιες φορές σε μπλεξίματα».

Παρά τον χωρισμό της από τον Ryan η ηθοποιός εξακολουθεί να πιστεύει στην αγάπη και το θεσμό του γάμου αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν ψάχνει για νέο σύντροφο αυτή την περίοδο αφού νιώθει πολύ καλά και μόνη της.