Η 26χρονη ηθοποιός της οποίας το όνομα πρωταγωνιστεί τον τελευταίο καιρό στο σκάνδαλο της υποκλοπής φωτογραφιών διάσημων προσώπων, φαίνεται ότι βρήκε τρόπο να ξεφύγει από τη στεναχώρια και την αναστάτωση που έχει προκαλέσει στη ζωή της η υπόθεση αυτή.

Φήμες που βασίζονται σε φωτογραφίες από τη διαμονή της στη γαλλική πρωτεύουσα τη θέλουν να βρίσκεται κοντά σε ένα νέο έρωτα. Οι παπαράτσι φωτογράφισαν τη Scarlett Johansson στο Παρίσι σε μια νυχτερινή έξοδο με τον ηθοποιό Kieran Culkin, αδερφό Macaulay Culkin του πρωταγωνιστή της κωμικής επιτυχίας των αρχών της δεκαετίας του 90 « Μόνος στο σπίτι».

Οι δύο τους πήγαν για φαγητό στο εστιατόριο Pizza Rino και στη συνέχεια λέγεται ότι επισκέφθηκαν το φημισμένο Crazy Horse Paris, για να παρακολουθήσουν show γυμνών χορευτριών.

Τα διεθνή μέσα κάνουν λόγο για νέο ειδύλλιο αν και πηγές από το περιβάλλον της Johansson σχολιάζουν ότι δεν είναι έτοιμη να δεσμευτεί.

Όσον αφορά το σκάνδαλο με τις γυμνές φωτογραφίες, το FBΙ συνεχίζει την έρευνα και έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η υποκλοπή έγινε από εγκληματική συμμορία που οργανώθηκε για το σκοπό αυτό. Ήδη έχει εντοπίσει και γνωρίζει την ταυτότητα ενός από τους δράστες.