Κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στην Ινδία ο γνωστός ηθοποιός Παναγιώτης Μπουγιούρης ήρθε σε επαφή με παραγωγούς του Bollywood για να γυρίσει εκεί μια ταινία.

«Το Bollywood αυτήν τη στιγμή έχει μεγαλύτερη παραγωγή και από το Hollywood και οι Ινδοί ηθοποιοί είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι του κόσμου. Βρέθηκα σε ένα μεγάλο στούντιο στη Βομβάη και παρακολουθούσα ένα γύρισμα, στο οποίο κινηματογραφούσαν μια σκηνή με χορό και τραγούδι. Ενθουσιάστηκα! Ήταν ακριβείς στις κινήσεις τους, με καταπληκτικές χορογραφίες. Πολύ μοντέρνο, αλλά με παραδοσιακές ενδυμασίες. Ζήλεψα πάρα πολύ!» τόνισε ο γνωστός ηθοποιός.

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης ήρθε αμέσως σε επαφή με μια πολύ σημαντική casting director της Ινδίας, η οποία του πρότεινε να μείνει κάποιο χρονικό διάστημα για να δουν αν μπορούν να κάνουν κάτι.

Πάντως η φήμη του έχει ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας αφού ακόμα και στην Ινδία έπεσε επάνω σε θαυμαστές. Δεν ήταν μόνο Έλληνες αλλά και Ιρανοί αφού τα «Μυστικά της Εδέμ» προβάλονται αυτήν την περίοδο στο Ιράν.