Σήμερα το απόγευμα στις 20.00, η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο γνωστός δικηγόρος Θέμης Σοφός θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στον Ιερό Ναό Αγίου Σεραφείμ στο Μουσείο Νάσιουτζικ. Κουμπάροι του ζευγαριού, ο κολλητός φίλος του γαμπρού Άγγελος Καρακερέζης και η Αλεξάνδρα Μπουντούρη, φίλη της Σταματίνας από το σχολείο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή της ζωής της η Σταματίνα θα φορέσει νυφικό δια χειρός της σχεδιάστριας Vera Wang, ενώ τα παπούτσια θα είναι του οίκου Casadei. Τα μαλλιά και το μακιγιάζ της νύφης θα επιμεληθούν οι κοπέλες που τη φτιάχνουν καθημερινά στο Alter, αφού η Σταματίνα τις εμπιστεύεται απόλυτα. Ο γαμπρός έχει επιλέξει κοστούμι και παπούτσια του οίκου Dolce & Gabbana. Στη δεξίωση που θα ακολουθήσει μετά το γάμο θα δώσουν το «παρών» περίπου 350 άτομα. Ανάμεσά τους, φίλοι, συγγενείς, αλλά και πολλά πρόσωπα από το χώρο της showbiz.

Για όσους έχουν την περιέργεια για το αν η νύφη θα πατήσει το πόδι του γαμπρού, η Σταματίνα έχει δώσει ήδη την απάντηση: «Δεν υπάρχει πάνω και κάτω χέρι μεταξύ μας. Έχουμε μια πολύ όμορφη και τρυφερή σχέση. Όχι, δεν θα πατήσω το πόδι. Ούτε καν για πλάκα δεν θα το έκανα». Το ζευγάρι θα πάει ταξίδι του μέλιτος στο εξωτερικό, αλλά αυτό θα γίνει όταν η παρουσιάστρια τελειώσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις με το κανάλι. Μάλιστα, το ζευγάρι αντί για δώρα επέλεξε κάτι πιο πρωτότυπο: στο προσκλητήριο υπάρχει αριθμός λογαριασμού και τα χρήματα που θα βάλουν οι καλεσμένοι, οι νεόνυμφοι θα τα διαθέσουν για το γαμήλιο ταξίδι τους.