Η Σάρα Φέργκιουσον, πρώην νύφη της βασίλισσας της Βρετανίας, Ελισάβετ, επανέρχεται στο προσκήνιο και δηλώνει ότι δεν έχει πλέον άλλα χρέη και βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον.

Η δούκισσα του Γιόρκ επιστρέφει με ένα ντοκιμαντέρ σε έξι επεισόδια που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στην αμερικανική τηλεόραση από την Κυριακή.

Το «Βρίσκοντας την Σάρα» θα προβάλλεται από το καλωδιακό δίκτυο OWN, ιδιοκτησίας της διάσημης τηλεπαρουσιάστριας Όπρα Γουίνφρι, και θα αναφέρεται στις προσπάθειες της πρώην συζύγου του πρίγκιπα Άντριου να ξαναβρεί τον εαυτό της.

Η 51 ετών Φέργκιουσον αποφάσισε να γυρίσει το ντοκιμαντέρ αφού ενεπλάκη σε σκάνδαλο που δημοσίευσε τον Μάϊο του 2010 βρετανική ταμπλόιντ. Η «Φέργκι» φέρεται να προσπάθησε να «πουλήσει» την πρόσβαση στον πρίγκιπα Άντριου αντί 40.000 δολαρίων.

Η κοκκινομάλλα δούκισσα παντρεύτηκε τον δεύτερο γιο της βασίλισσας Ελισάβετ το 1986 και χώρισαν το 1996. Αργότερα ο Άντριου της παραχώρησε ένα σπίτι στην Αγγλία.

Στο ντοκιμαντέρ κάνουν μία σύντομη εμφάνιση οι κόρες της, πριγκίπισσα Βεατρίκη, 22 ετών και Ευγενία, 21 ετών, οι οποίες εύχονται οι τηλεθεατές να αναγνωρίσουν τις αρετές που έχει η Φέργκιουσον ως μητέρα.