Θα περίμενε κανείς από τον Mohamed Al Fayed να κοσμήσει το γήπεδο της αγγλικής Fulham με άγαλμα ποδοσφαιριστή. Εκείνος όμως είχε άλλη ιδέα, γι΄αυτό και ζήτησε να τοποθετηθεί έξω από το γήπεδο άγαλμα του… Michael Jackson! Ποια είναι η απάντηση του επιχειρηματία σχετικά με το  τι σχέση έχει ο βασιλιάς της ποπ με την μπάλα; «Ο Michael ήταν οπαδός της Fulham και την τελευταία φορά που παρακολούθησε αγώνα της ομάδας έκανε σαν μικρό παιδί από τη χαρά του», σπεύδει να απαντήσει.

Το άγαλμα δεν ενθουσίασε τους οπαδούς της ομάδας που διαμαρτυρήθηκαν. «Σε όποιον δεν αρέσει ας πάει στο διάολο», σχολίασε ο Al Fayed προκαλώντας τον κόσμο. «Σε πολλούς αγώνες μας ακούγονταν τα τραγούδια του και οι περισσότεροι παίκτες και οπαδοί ανήκουν στη γενιά που ωρίμασε με τη μουσική του. Οπότε, φυσικά και έχει σχέση το άγαλμα με την ομάδα», κατέληξε.

Το άγαλμα πρέπει υπολογίζεται ότι κόστισε περίπου 100.000 λίρες και είναι κατασκευασμένο από ειδικό γύψο. Όσο για την περιβόητη φορά που ο Μichael Jackson παρακολούθησε αγώνα της Fulham, αυτή ήταν το 1999!