Η Άννα Βίσση ετοιμάζεται για μια νέα δημιουργική περίοδο, καθώς αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα την πρώτη της δουλειά υπό τη σκέπη της δισκογραφικής εταιρείας που ιδρύει μαζί με την κουμπάρα της, Δήμητρα Κούστα. Πριν όμως την επιστροφή στις επαγγελματικές υποχρεώσεις, η καλλιτέχνιδα επέλεξε να βρεθεί μακριά από την Αθήνα για να ανακτήσει δυνάμεις.
Μετά το τέλος των εμφανίσεών της στο Hotel Ermou, η τραγουδίστρια ταξίδεψε μέχρι τη Γαλλική Πολυνησία. Από τον εξωτικό προορισμό των Μπόρα Μπόρα, μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram ένα στιγμιότυπο που αποτυπώνει την ατμόσφαιρα των διακοπών της.
Το στυλ της Πολυνησίας και η «ανάσα» ελευθερίας
Στη φωτογραφία που δημοσίευσε, η Άννα Βίσση ποζάρει σε κοντινό πλάνο κάτω από μια ψάθινη ομπρέλα, φορώντας ένα απλό μαύρο τοπ και κοκάλινα γυαλιά ηλίου. Την εμφάνισή της συμπληρώνει ένα παραδοσιακό κολιέ από λευκά και μωβ λουλούδια, στοιχείο που παραπέμπει στην κουλτούρα της Ταϊτής.
Στο φόντο της εικόνας διακρίνεται η λευκή άμμος και η γαλήνια θάλασσα, με την ίδια να σχολιάζει στη λεζάντα της ανάρτησης: «Fresh summery air…»
