Ο D3lta, γιος του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα, βρέθηκε στο Στούντιο 4 και αποκάλυψε σημαντικές πτυχές της καριέρας του και της προσωπικής του ζωής. Ο ίδιος περιέγραψε τον λόγο που επέλεξε να εμφανιστεί με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο:

«Η μητέρα μου μένει εδώ, ακόμα και η Αγγλίδα γιαγιά μου μένει εδώ. Δεν ήθελα να βγει μπροστά το όνομά μου. Με ενδιαφέρει η τέχνη της δημιουργίας του τραγουδιού. Μου αρέσει να γράφω πάρα πολύ μουσική. Είχα σταθεί πολύ στο κομμάτι να δημιουργήσω μια ταυτότητα, χωρίς να το κάνω επίτηδες όμως και είχα εστιάσει την προσοχή μου εκεί».

Στόχος του ήταν να χαράξει τη δική του πορεία, ανεξάρτητη από τη φήμη της οικογένειάς του:

«Θέλω να χαράξω τα πράγματα με τη δική μου πορεία, να είμαι ανεξάρτητος και αυτόνομος».

Οικογένεια, παιδικά χρόνια και τα πρώτα μουσικά βήματα

Ο D3lta μεγάλωσε στα Νότια Προάστια, μισός Έλληνας και μισός Βρετανός, και σήμερα μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα σε Αθήνα και Λονδίνο. Ανέφερε ότι οι γονείς του είναι χωρισμένοι και η εμπειρία αυτή τον βοήθησε να διαμορφώσει μια ανεξάρτητη προσωπικότητα:

«Μεγάλωσα με την μητέρα μου, τον αδελφό μου και προφανώς βλέπαμε τον πατέρα μου. Αυτό με βοήθησε στο να μην είναι όλη μου η ύπαρξη γύρω από κάτι συγκεκριμένο και να έχω μια ζωή ως παιδί που δεν έχει να κάνει με το ότι είμαι ο γιος εφοπλιστών».

Η πρώτη του επαφή με τη μουσική ήρθε σε ηλικία πέντε ετών, όταν ο πατέρας του επέμενε να μάθει ένα μουσικό όργανο, ακολουθώντας τη δική του αγάπη για το πιάνο.

«Mad About It»: Η ιστορία πίσω από το τραγούδι

Ο D3lta μοιράστηκε λεπτομέρειες για τη συμμετοχή του στον εθνικό τελικό της Eurovision 2026, αλλά και για το τραγούδι που έχει προσωπική σημασία:

«Το τραγούδι το έγραψα για την κοπέλα μου. Μας πήρε λίγο καιρό να συνειδητοποιήσουμε τι ήταν αυτό που συνέβη στον διαγωνισμό. Ήταν πολύ απότομο για όλους μας. Ήταν το άγχος να βγει η σωστή δουλειά, με συνεντεύξεις και την προσοχή του κόσμου στα social media».

Το Mad About It, όπως τόνισε, είναι προϊόν δημιουργίας και προσωπικής έκφρασης, μακριά από τη λάμψη της οικογενειακής φήμης.