Θύμα αγνώστων έπεσε η Κατερίνα Λέχου, οι οποίοι θέλησαν να εκμεταλλευτούν τη φετινή επιτυχία της ηθοποιού στο «Νησί» και δημιούργησαν προφίλ με το όνομά της. Η ίδια διατηρεί χαμηλό προφίλ και θεωρεί ότι η κίνησή τους αυτή ίσως δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις, γι΄αυτό σκοπεύει να κινηθεί νομικά.

«Πότε δεν είχα, δεν έχω καμία επαφή με το internet. Πολλοί φίλοι μου είπαν ότι με βρήκαν στο facebook, όπου-λέει- έχω προφίλ και τους μιλούσα κιόλας. Μου κάνει εντύπωση πώς ένας άνθρωπος φορώντας τη μάσκα ενός άλλου ανθρώπου θέλει να έχει επικοινωνία. Ο καθένας είναι μοναδικός και μπορεί να έχει επικοινωνία. Όλο αυτό μου φαίνεται νοσηρό. Μπορεί να βγάλει κάποιος ένα προφίλ διαφορετικό αυτού που είσαι και να γίνεις υπόλογος πραγμάτων που δεν έχεις πει ή δεν έχεις κάνει», δήλωσε η ηθοποιός στο δελτίο ειδήσεων του Star.

«Μπορεί αυτός που θα σε υποδυθεί να βγάλει ένα προφίλ, το οποίο καθόλου δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που είσαι. Ενέχει πολλούς κινδύνους, ενδεχομένως μπορεί μα φτάσει και σε ακρότητες», συμπλήρωσε η Κατερίνα Λέχου.