Η Νανά Παλαιτσάκη βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 24/5 στο Tv Queen του OPEN ώστε να μιλήσει στις συμμετέχουσες του ριάλιτι όμως η Αγάπη Λυδιώτη λόγω της πίεσης δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τα συναισθήματα της, έβαλε τα κλάματα και αποχώρησε από την αίθουσα.

«Μπορώ να βγω έξω; Θέλω να βγω έξω! Δεν θέλω να το συζητήσω, θέλω να βγω έξω. Μπορώ; Δεν θέλω να το συζητήσω εδώ μπροστά στις κάμερες, δεν θέλω να το συζητήσω. Θέλω απλά να βγω, δεν θέλω να βγει καν αυτό αυτή τη στιγμή» ζήτησε η ίδια από τη Νανά Παλαιτσάκη για να βγει από την αίθουσα ενώ μετά την αποχώρηση της οι υπόλοιπες κοπέλες της εξήγησαν πως «είναι πιεσμένη αυτή την εβδομάδα.

Λίγο αργότερα η δημοσιογράφος την αναζήτησε και στη συνέχεια ήρθαν πιο κοντά με μια πιο προσωπική κουβέντα στην τραπεζαρία. «Δεν έχει σχέση με την αποστολή, όχι. Απλά προσθέτει και αυτό. Πιέστηκα πάρα πολύ γιατί ένιωσα ότι ουσιαστικά αυτή η εικόνα, που μπορεί να βγαίνει προς τα έξω για μένα, είναι τελείως εκτός της ιδιοσυγκρασίας μου» τόνισε η Αγάπη.

«Ένιωσα ότι γελοιοποιήθηκα τελείως. Γιατί κάναμε ένα challenge και με έβαλαν να συνεργαστώ με την Τριανταφυλλιά, η οποία διακωμώδησε εντελώς τη σκαλέτα και το φορμάτ της εκπομπής που υποτίθεται ότι είχαμε. Ενώ υποτίθεται ότι ξεκινάω εγώ με κάτι σοβαρό και θα ήταν μια σοβαρή εκπομπή, διακωμώδησε τελείως τα ρούχα, τα έπιανε και τα κούναγε, ενώ εγώ από δίπλα ένιωσα απλά ότι με πήρε στον πάτο. Δεν έχω νιώσει μεγαλύτερη ντροπή στη ζωή μου δημόσια» πρόσθεσε, με τα μάτια υγρά από τα δάκρυα, η Αγάπη Λυδιώτη στο νέο επεισόδιο για το Tv Queen.