Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη μιας τηλεοπτικής παρουσιάστριας πως κάνει μπάνιο μαζί με τα τρία μικρά παιδιά της και ποτέ μόνη, καθώς έκανε τις συγκεκριμένες δηλώσεις με αφορμή συνέντευξη του Bradley Cooper.

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός μίλησε πρόσφατα και ανέφερε ότι μικρός μαζί με τον πατέρα του συνήθιζαν να κάνουν ντους μαζί, γεγονός που τους έφερε πιο κοντά. Έτσι, η Dylan Dreyer ανέφερε πως εφαρμόζει τη συγκεκριμένη τακτική, αλλά για να γλιτώνει χρόνο στην καθημερινότητα της.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην Daily Mail, ανέφερε πως κάνει μπάνιο κάθε βράδυ μαζί με τα παιδιά της, τον 7χρονο Calvin, τον 4χρονο Oliver και τον 2χρονο Russel. Αυτό συμβαίνει, επειδή γλιτώνει χρόνο στο μπάνιο, αλλά και στο νανούρισμα που θα ακολουθήσει, άρα στη συνέχεια μπορεί να ασχοληθεί με κάτι άλλο.

«Μοιάζει περίεργο, αλλά λειτουργεί και δεν μας ενοχλεί. Στο ντους θα μπούμε όλοι μαζί, ώστε να είναι και τα τρία έτοιμα για ύπνο μετά», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, σημείωσε ότι «γλιτώνω χρόνο και όταν τελειώνουν το μπάνιο, γιατί ο Calvin μπορεί να σκουπιστεί μόνος του, αλλά οι Oliver και Russel είναι μικροί και δεν το καταλαβαίνουν, οπότε παίζουν και πρέπει να τους κυνηγώ».