Αρκετοί πλούσιοι που έχουν ασφάλεια στη διάθεσή τους έχουν παράλογες απαιτήσεις από τους σωματοφύλακές τους. Μία από αυτές αφορά στον DJ Khaled, που έβαλε τους άντρες ασφαλείας του να τον σηκώσουν στα χέρια και να τον μεταφέρουν από τη λιμουζίνα του σε ένα άλλο όχημα για να μην… λερώσει τα αθλητικά του.

Η απαίτησή του αυτή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media, με αρκετούς να κατακρίνουν την πράξη του. «Ύστερα από αυτό έχασα κάθε σεβασμό στο πρόσωπό σου», γράφουν. Παρά το γεγονός ότι στο βίντεο ο ράπερ ακούγεται να ευχαριστεί τους σωματοφύλακες για την κίνησή τους, οι followers του στο Instagram δεν του χαρίστηκαν.

«Δεν θέλω να λερώσω τα Jordans μου. Μπορείτε να με βοηθήσετε;», ακούγεται να λέει ο 48χρονος ράπερ, με δύο σωματοφύλακες να τον σηκώνουν ψηλά για να τον μεταφέρουν, και τα αρνητικά σχόλια έπεσαν «βροχή».

«Ξεκαβάλα από το καλάμι σου», «Γιατί δεν φοράς σαγιονάρες και δεν βάζεις τα Jordans όταν ανέβεις στη σκηνή;», «Οι σωματοφύλακες δεν πληρώνονται αρκετά γι’ αυτό», «Ύστερα από αυτό έχασα κάθε σεβασμό στο πρόσωπό σου», ήταν μερικά από τα επικριτικά σχόλια κάτω από την ανάρτησή του.