Θραύση στο διαδίκτυο κάνει μια γιαγιά 77 ετών που έγινε bodybuilder, καθώς σε λίγα χρόνια απέκτησε γραμμωμένο κορμί και πλέον αρκετοί τη χαρακτηρίζουν πιο όμορφη από την κόρη της, που επίσης έχει πάθος με τη γυμναστική.

Η Joan MacDonald σε ηλικία 70 ετών αποφάσισε να χάσει τα παραπανίσια κιλά που απέκτησε με το πέρασμα του χρόνου και στράφηκε για βοήθεια στην κόρη της, που είναι influencer γυμναστικής.

Σύμφωνα με την The Sun σε σύντομο χρονικό διάστημα «της έβαλε τα γυαλιά» και έφτασε στο σημείο να κοσμεί τα εξώφυλλα διάσημων περιοδικών γυμναστικής, όπως το «Women’s Health», ενώ δίνει διαλέξεις για τον τρόπο που γυμνάζεται.

«Ο στόχος δεν είναι να αποκτήσεις ένα καλλίγραμμο σώμα, αλλά να αλλάξεις την αντίληψη για τη ζωή. Η γυμναστική είναι ένα ταξίδι μεταμόρφωσης και αφορά πολύ περισσότερα από την εξωτερική σου εμφάνιση», είπε χαρακτηριστικά.

Η 77χρονη διατηρεί ενεργό προφίλ στο Instagram και ανεβάζει φωτογραφίες με άλλους bodybuilders, αλλά και με τον τρόπο που γυμνάζεται.

Μάλιστα, έχει δημοσιεύσει μια σειρά εικόνων που δείχνει την τρομακτική μεταμόρφωση της με το πέρασμα του χρόνου, με αρκετούς να υποστηρίζουν ότι σε ηλικία 77 ετών είναι πιο όμορφη σε σχέση με 20 χρόνια πριν.