Ο απόλυτος Έλληνας σταρ, ο Σάκης Ρουβάς, καλλιεργεί λαχανικά και φρούτα στον κήπο του σπιτιού του στο Νέο Βουτζά και μέσω του TikTok μοιράστηκε με τα εκατομμύρια των διαδικτυακών του φίλων ένα χιουμοριστικό βίντεο, όπου λέει πως είναι έτοιμος να βγάλει πάγκο σε λαϊκή.

Παρά το φορτωμένο πρόγραμμά του, ο διάσημος καλλιτέχνης βρίσκει χρόνο να φροντίζει τον κήπο του και να καλλιεργεί εκεί τα λαχανικά που χρειάζεται η οικογένειά του. Μάλιστα, προειδοποίησε τον μανάβη του πως θα κάνει μαύρα μάτια να τον ξαναδεί!

«Βγάζω πάγκο, ψάχνω χέρια. Ο μανάβης μου θα κάνει μαύρα μάτια να με ξαναδεί παιδιά», είπε χαμογελώντας στην κάμερα κρατώντας ένα καλάθι με ντομάτες, φρέσκα κρεμμύδια και άλλα λαχανικά. «Όταν ο μανάβης σου θα κάνει καιρό να σε δει», σημείωσε στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Σάκης Ρουβάς.

@sakisrouvas

🍅🥬Όταν ο μανάβης σου θα κάνει καιρό να σε δει! #sakisrouvas #freshvegetables #homegardering

♬ original sound – Sakis Rouvas

Από τον κήπο στην κατσαρόλα

Κι αν αυτό ήταν το πρώτο βίντεο που εμφανίζεται να δείχνει τον κήπο του, δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται στα καλά που προσφέρει στον ίδιο και την οικογένειά του. Σε άλλο πρόσφατο βίντεο στο TikTok, εμφανίζεται η σύζυγός του Κάτια Ζυγούλη να μαγειρεύει και να κόβει φρέσκα λαχανικά που έχει μαζέψει ο Σάκης Ρουβάς από το μποστάνι του. Άλλωστε, είναι γνωστό πως εκείνος και η σύζυγός του καθώς και τα παιδιά τους ακολουθούν υγιεινή διατροφή.

«Όταν δεν χρειάζεται να πας πια στον μανάβη», ακούγεται ο Έλληνας τραγουδιστής να λέει, ενώ η Κάτια Ζυγούλη χαμογελά. Στην λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε χαρακτηριστικά: «Από τον κήπο στην κατσαρόλα».

@sakisrouvas

🥬 Από τον κήπο στην κατσαρόλα! Veggie magic!🥕#sakisrouvas #gardentotable #homegrownharest

♬ Tarantella napoletana – Andrea Colombari