Οι δυο τους υπήρξαν παλαιότερα αχώριστοι αλλά τα τελευταία χρόνια είχαν απομακρυνθεί. Ο Βασίλης Καρράς λίγο πριν φύγει από τη ζωή ήθελε, σύμφωνα με πληροφορίες, να μην αφήσει εκκρεμότητες και έτσι επικοινώνησε ξανά με τον φίλο του Πασχάλη Τερζή.

Οι δύο τραγουδιστές είχαν μία πολύ στενή και για κάποιους λόγους που δεν έχουν γίνει γνωστοί είχαν χαθεί. Τέσσερις όμως μήνες πριν ο Βασίλης Καρράς φύγει από τη ζωή, όπως μετέδωσε το πρωί της Πέμπτης (28/12) η εκπομπή του MEGΑ «Κοινωνία Ώρα Mega» είχαν επικοινωνήσει ξανά και αυτό το διάστημα είχαν συνομιλήσει αρκετές φορές στο τηλέφωνο.

«Πρόσεχε τους πάντες και σιχαινόταν το δήθεν»

Για τον χαρακτήρα του Βασίλη Καρρά μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα Mega» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο ο παιδικός φίλος του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή, Νίκος Βοσκόπουλος.

«Δεν μπορείτε να διανοηθείτε, πόσο ταπεινός καλλιτέχνης ήταν. Πρόσεχε τους πάντες, μαγείρευε έψηνε. Είχε φοβερά υψηλό IQ. Αισθάνομαι ένα κενό μέσα μου. Σιχαινόταν το δήθεν. Δεχόταν τους πάντες, ήταν φιλόξενος. Δεν ήταν του τύπου του να είναι celebrity. Περνούσε τα μηνύματα με τον δικό του τρόπο. Τον πείραζαν αυτά που διάβαζε, αλλά δεν έλεγε τίποτα. Όλα τα τραγούδια του έχουν μείνει στην ιστορία. Έβαλε στη Βουλγαρία 17.000 κόσμο σε ένα γήπεδο και ήταν άλλοι 10.000 έξω», είπε αρχικά.

«Με περνούσε έναν χρόνιο στην ηλικία, και πάντα μου έλεγε “πιτσιρίκο, πάντα θα είσαι μετρημένος”. Ήραν πολύ εξηγημένος με τον κόσμο. Εδώ και 2 χρόνια καταλάβαινε ότι η “ιστορία” τελειώνει (σ.σ. ότι θα φύγει από τη ζωή). Ήταν παράδειγμα για όλους και για την οικογένειά του, ήταν υπερπροστατευτικός. Δεν τον επηρέαζε τίποτα. Είχε πολλά επαγγελματικά «μαχαιρώματα». Είμαι στον αέρα ψυχολογικά, με πείραξε πάρα πολύ», συμπλήρωσε ο Νίκος Βοσκόπουλος.