Στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ κάθισε το απόγευμα της Δευτέρας (18/12) ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος. Ο νεαρός ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά Milky Way του Βασίλη Κεκάτου, αναφέρθηκε στην περίοδο της εφηβείας του, στα εμπόδια που βρήκε όσον αφορά τη σεξουαλικότητά του, μίλησε για τα άσχημα περιστατικά που έχει βιώσει λόγω της διαφορετικότητάς του, αλλά και για την αστυνομική βία.

Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για την πρώτη φορά που ερωτεύτηκε και για τα στερεότυπα σχετικά με τα ομόφυλα ζευγάρια και περιέγραψε χαρακτηριστικά ένα ακραίο περιστατικό λεκτικής βίας που αντιμετώπισε πριν από καιρό.

«Η μητέρα μου έκανε άλλη οικογένεια και αποφασίστηκε να μεγαλώσω με τον πατέρα μου. Μεγάλωσα σε μία αρκετά λαϊκή οικογένεια με λαϊκά πρότυπα, ο πατέρας μου ήρθε από ένα χωριό στην Άρτα, ήρθε εδώ με οικοδομή, έβγαλε λεφτά. Δεν μπορούσα να εκφραστώ εύκολα. Ήμουν ένα κλειστό, σκοτεινό παιδί, Με βοήθησε η Τέχνη, η μουσική και το θέατρο για να εκφραστώ. Ήμουν μπερδεμένος, ήμουν στην εφηβεία και δεν καταλάβαινα ποιος είμαι. Δεν μπορούσα να δοκιμάσω πράγματα, δεν υπήρχε το πλαίσιο. Δεν ένιωθα άνετα να φλερτάρω με αγόρια. Αυτό που συνέβαινε με άλλους δεν μπορούσα να το ζήσω. Ήμουν πιο πίσω και ξαφνικά στα 18 άνοιξε αυτό το πράγμα και μπήκε ο έρωτας στη ζωή μου», εξομολογήθηκε ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος.

«Να ερωτευτώ ήταν δύσκολο και είναι ακόμα, είναι δύσκολο να εμπιστευτώ. Λένε: “έχεις ανάγκη να φιληθείς στον δρόμο;” Όχι δεν έχω ανάγκη αλλά, άμα μου βγει, να μην φοβάμαι ότι αν φιληθώ θα κινδυνεύσω», τόνισε ο νεαρός ηθοποιός στην κάμερα της ΕΡΤ1.

«Έχω εμπειρίες και από ρομαντικά και από βίαια σχόλια. Η βία είναι καθημερινά στους δρόμους, βία μπορείς να δεχθείς ακόμα και από ανθρώπους που δεν σε ξέρουν και δεν θα σε γνωρίσουν και ποτέ», ξεκίνησε να περιγράφει στη συνέχεια ένα ανάλογο περιστατικό που του συνέβη πριν από λίγο καιρό.

«Κάποια στιγμή περπατούσα στην Πατησίων και φορούσα ένα πολύ ψηλόμεσο σορτσάκι με ρίγες, τύπου 70’s που φορούσαν οι πατεράδες μας. Σταμάτησε ένα αυτοκίνητο την κυκλοφορία, για να ανοίξει το παράθυρο και να αρχίσει να με βρίζει άγρια. Ήμουν μόνος μου. Η βία έρχεται ανεξέλεγκτα και σε ανύποπτο χρόνο από παντού», κατέληξε στην ιστορία του ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος για να αφήσει σε κάποια στιγμή άφωνους τους παρουσιαστές Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο αποκαλύπτοντας πως λίγη ώρα πριν βγει στην εκπομπή, τον χλεύασαν οι αστυνομικοί που υπήρχαν έξω από την ΕΡΤ «Έκαναν φωνές, κοροϊδίες. Βέβαια. Σας φαίνεται απίστευτο;».

Ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος μίλησε ακόμη για το πολυσυζητημένο σίριαλ του Mega, Milky Way αναφέροντας ότι έχει αρκετά αρνητικά σχόλια για τον ρόλο του στη σειρά.

«Έβλεπα έντονα και κακά σχόλια. Αυτό που τους εξαγρίωσε είναι η έκφραση της σεξουαλικότητας χωρίς ενοχή. Συμβαίνει και στη γυναίκα όταν ένιωθε πάρα πολύ ωραία με τον εαυτό της, και χαιρόταν το σώμα της και εκεί υπήρχε ένας κακός χαρακτηρισμός στις γυναίκες. Ο κακός χαρακτηρισμός δεν αφορά μόνο τους στρέιτ, λευκούς άνδρες».