Ο Μακόλεϊ Κάλκιν ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος στην τελετή των αποκαλυπτηρίων του αστεριού του στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ. Ήταν η πρώτη φορά που η αρραβωνιαστικιά του, Μπρέντα Σονγκ, μαζί με τα δύο τους παιδιά τον συνόδευαν δημόσια.

Μετά τις συγκινητικές ομιλίες της Κάθριν Ο’ Χάρα, η οποία υποδύθηκε τη μητέρα του στην αγαπημένη ταινία «Μόνος στο σπίτι» του 1990 και της ηθοποιού Νατάσα Λιόν, ο διάσημος ηθοποιός ανέβηκε στο βήμα και ευχαρίστησε την επί χρόνια σύντροφό του, επίσης ηθοποιό, και τους δύο γιους του.

«Είσαι τα πάντα για μένα. Είσαι η υποστηρίκτριά μου και ο μόνος άνθρωπος που είναι πιο χαρούμενος για μένα από ότι είμαι εγώ σήμερα», ανέφερε ο Κάλκιν και συνέχισε. «Είσαι ο καλύτερος άνθρωπος που γνώρισα ποτέ. Μου έδωσες σκοπό ζωής, μια οικογένεια. Μετά τη γέννηση των δύο αγοριών μας είστε οι αγαπημένοι μου άνθρωποι. Σας αγαπώ τόσο πολύ».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2017 στα γυρίσματα της ταινίας «Changeland» στην Ταϊλάνδη και έκανε την πρώτη του κοινή εμφάνιση το 2018 στο Λος Άντζελες. Ανέκαθεν κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις. Έναν χρόνο μετά τη γέννηση του γιου τους, Ντακότα, τον Απρίλιο του 2021 επισημοποίησαν τη σχέση τους, ενώ τον Δεκέμβριο του 2022 καλωσόρισαν το δεύτερο παιδί τους.

Μιλώντας στο ET, ο Κάλκιν παραδέχτηκε ότι η παρουσία των παιδιών του στην τελετή ήταν «ο μόνος λόγος, για να το κάνω αυτό». «Πλέον είναι ο λόγος για να κάνω οτιδήποτε», υπογράμμισε ο ηθοποιός, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σημειώνεται ότι το αστέρι του είναι το 2.765ο που προστίθεται στη διάσημη λεωφόρο και βρίσκεται στο αριθμό 6777 στο πεζοδρόμιο της Hollywood Boulevard.