Η εκπομπή «Super Kατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε το παρασκήνιο της επίσκεψης του Αχιλλέα Μπέου στο Άγιο Όρος. Παράλληλα, το σόου του τηλεοπτικού σταθμού Alpha αναφέρθηκε και στη συνάντηση που είχε ο δήμαρχος Βόλου με τον τραγουδιστή Βασίλη Καρρά, ο οποίος πρόσφατα πέρασε περιπέτεια με την υγεία του.

Ο δημοσιογράφος Ανδρέας Καραγιάννης υποστήριξε πως δύο ημέρες μετά την επανεκλογή του ως δήμαρχος Βόλου, ο Αχιλλέας Μπέος, μετέβη στον Άγιον Όρος με σκάφος και πιο συγκεκριμένα επισκέφθηκε τη Μονή Βατοπεδίου και ταξίδεψε μαζί με το γιο του και τον υποδέχθηκε ο γέροντας Αρσένιος.

Καταφυγή, έστω και σύντομη, για λίγη ηρεμία και περισυλλογή στο Αγιο Όρος. Με τον Γέροντα Εφραίμ.

Posted by Αχιλλέας Μπέος on Friday, October 13, 2023

Εκεί ανέφερε πως ήταν μια επίσκεψη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με την Κατερίνα Καινούργιου να παρεμβαίνει και να λέει: «Τί μακριά από τα φώτα; Αφού έβγαλε φωτογραφίες». «Δεν ήταν η δική του επιλογή αυτή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο καλεσμένος της και συνέχισε σημειώνοντας πως πήγε και πήρε την ευλογία από το γέροντα Εφραίμ.

Διέκοψε και πάλι η Κατερίνα Καινούργιου λέγοντας πως όλοι ξέρουμε τι πρεσβεύει ο Θεός και η Εκκλησία «αλλά εδώ μιλάμε για έναν άνθρωπο που τις προηγούμενες ημέρες χρησιμοποίησε ρητορική μίσους, ξαφνικά να πηγαίνει στο Άγιον Όρος εκεί που ο Θεός μας λέει αγαπάτε αλλήλους;». Κι αργότερα στην κουβέντα, είπε: «Ο γέροντας Εφραίμ θα συμφωνούσε με τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου; Εκτός κι αν πήγε για μετάνοια…».

«Αυτό που λες προσβάλλει όλο τον Βόλο»

Η κουβέντα, όμως, άναψε όταν ο καλεσμένος της εκπομπής υποστήριξε πως ενδεχομένως ο πραγματικός εαυτός του Αχιλλέα Μπέου να βγαίνει στο Άγιον Όρος και αντιθέτως η συμπεριφορά του εκτός αυτού να είναι προς τέρψιν του εκλογικού του κοινού. Κι εκεί πάνω πετάχτηκε ο Γιάννης Πουλόπουλος. «Κάτσε γιατί αυτό τώρα προσβάλλει και όλο τον Βόλο… δηλαδή είπε όσα είπε επειδή ήταν από κάτω οι ψηφοφόροι του και τον χειροκροτούσαν και ότι δεν τα πιστεύει ο ίδιος;».

Με την Κατερίνα Καινούργιου να σημειώνει πως το σωστό για τον οποιονδήποτε θα έπρεπε να είναι να είναι ο ίδιος άνθρωπος σε οποιαδήποτε περίσταση και να μην αλλάζει σύμφωνα με το κοινό του. «Αν είναι ηθοποιός…», έκανε με νόημα.