Πολύς λόγος έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες για το γεγονός ότι δίνεται χώρος στον Αχιλλέα Μπέο να εκφράζει τις ομοφοβικές δηλώσεις του μέσα από εκπομπές, με τους Γιώργο Λιάγκα από τη μια μεριά και τους Φαίη Σκορδά από Δημήτρη Ουγγαρέζο από την άλλη να ρίχνουν τα… βέλη τους ο μεν στους δε και τον αντίστροφο.

Οι δύο τελευταίοι έκαναν λόγο ότι όσοι βγάζουν τον Δήμαρχο Βόλου το κάνουν για τα νούμερα τηλεθέασης, ο δε τους απάντησε μεταξύ άλλων πως «Δεν καταλαβαίνω τι βλακεία είναι αυτή που δέρνει κάποιους που λένε ότι το κάνουμε για νούμερα τηλεθέασης. Ενώ οι άλλοι δεν το κάνουν για τα νούμερα. Και ποιοι το λένε αυτό; Όσοι δεν κάνουν νούμερα. Ας σκεφτεί ο κόσμος και είναι σαν να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Και όλοι αυτοί που δεν θέλανε τον Μπέο αλλά τον δείχνουν… Όλοι τον έβγαλαν τον Μπέο, ΣΚΑΙ, ΑΝΤ1, όλοι…  Όλοι τον έβγαλαν τον Μπέο, αλλά μόνο μία εκπομπή έφταιξε κι αυτό επειδή έκανε νούμερα εκείνη τη μέρα» διευκρινόζοντας ότι οφείλουν όλοι να δίνουν ένα ικανοποιητικό ποσοστό στον καναλάρχη για να πουλήσει διαφήμιση και να πληρωθούν οπι εργαζόμενοι.

Η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε δημόσια, μέσα από την εκπομπή της, «Super Κατερίνα», την άποψή της.

Όπως είπε η παρουσιάστρια, δικαιολογώντας των Γιώργο Λιάγκα, κι εκείνη είχε ζητήσει τον Αχιλλέα Μπέο στην εκπομπή της, ωστόσο ο τρόπος που θα τον χειριζόταν θα ήταν τελείως διαφορετικός.

«Θέλω να πω κάτι, μην πέσετε να με φάτε, είναι προσωπική μου άποψη. Όταν άκουσα τις δηλώσεις του Μπέου – και θα δικαιολογήσω τον Λιάγκα – λέω πάρτε τον Μπέο να βγει στην εκπομπή. Μου λέει ο αρχισυντάκτης “είσαι σίγουρη;”, λέω ναι. Η απάντηση ήταν ότι ο κ. Μπέος δεν θέλει να βγει σε εσένα, θέλει να βγει στον κ. Λιάγκα. Ήμουν σίγουρη γι’ αυτήν την απάντηση.

Οποιαδήποτε εκπομπή, θα ήθελε να φιλοξενήσει τον Μπέο. Μην ακούω για τα νούμερα κι αυτά, όχι για να τον κανακέψει, διαφωνώ με τη Σκορδά σε αυτά που είπε. Εγώ ξέρω ότι δεν θα τον κανάκευα, ξέρω ότι θα τον είχα απέναντι και θα τον έφτανα στο σημείο να ζητήσει συγγνώμη. Τόσο σίγουρη είμαι για τον εαυτό μου και για τους συνεργάτες μου. Διαφωνώ λοιπόν στον χειρισμό του Λιάγκα, όχι στο ότι του έδωσε λόγο.

Όσοι κάνουν λόγο ξέρουν πολύ καλά και πρέπει να ακούγονται αυτές οι ακραίες αντιδράσεις, αλλά πρέπει να είναι και ο άλλος που θα φέρει τον αντίλογο και θα τον κολλήσει στον τοίχο και θα του πει “έλα μεγάλε τώρα σε κλείνω, γεια”», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Το έχουμε αποδείξει μέσα από αυτήν την εκπομπή. Εγώ επίτηδες αποφεύγω να μιλήσω με τον καλεσμένο το προηγούμενο βράδυ όταν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Δεν μας αρέσεις μεγάλε; Άντε γεια, δεν πρέπει να ακούγονται τέτοιες απόψεις στον αέρα. Εδώ δεν κάνουμε δημόσιες σχέσεις και το έχω αποδείξει αυτό. Αλλά όχι που έπεσαν να φάνε όλοι τον Λιάγκα ή όποιον άλλον, γιατί τον είχε στην εκπομπή. Λάθος, όλοι θα ήθελαν, για να κάνουν νούμερα που έκανε κιόλας. Εγώ σας λέω την αλήθεια μου, θα το χειριζόμουν αλλιώς. Απλά να σας προβληματίσει ο Μπέος που είπε ότι δεν ήθελε να βγει σε εμένα και είπε στην ομάδα μου όχι, αλλά θέλω να βγω στον Λιάγκα », κατέληξε.