Στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 1/10 ο Γιώργος Λιανός. Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, μίλησε στο «Γεια Σου» για το νέο reality επιβίωσης του σταθμού, I’m a Celebrity… Get me out of Here, το οποίο κάνει πρεμιέρα το επόμενο διάστημα.

Ωστόσο, το highlight της τηλεοπτικής τους συνεύρεσης ήταν η στιγμή που ο Γιώργος Λιανός θέλησε να… τρολάρει τη Μαρία Μπακοδήμου, λέγοντάς της πως η σύζυγός του περιμένει το 5ο τους παιδί. Ακολούθησε ο εξής απολαυστικός διάλογος:

Μ.Μ: Σκέφτεστε και 5ο παιδί;

Γ.Λ: Είναι ήδη έγκυος. Γράψτε το.

Μ.Μ: Σούπερ… αλήθεια;

Γ.Λ: Όχι, πλάκα κάνω!

«Έχει γεμίσει το αμάξι, δεν γίνεται. Σκέφτομαι πολλά και για τις σπουδές τους και για το μέλλον τους. Έχω αγωνίες και έχω και αυτή τη σκέψη ότι καλό θα ήταν να φύγουν από την Ελλάδα. Δεν μου αρέσει που την έχω αυτή τη σκέψη», παραδέχεται αμέσως μετά ο Γιώργος Λιανός.

«Εύχομαι το μέλλον αυτής της χώρας να με διαψεύσει. Το σύντομο μέλλον όμως, μην περιμένουμε 100 χρόνια για να αλλάξει κάτι», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιανός, με τη Μαρία Μπακοδήμου να συμμερίζεται την άποψή του και να τονίζει πως αυτό είναι στο χέρι μας.