Η Μαριάντα Πιερίδη απάντησε για πρώτη φορά στις φήμες που τη θέλουν να περνά κρίση στον γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση. Μάλιστα κάποιες «γλώσσες» λένε και ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει. Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η τραγουδίστρια ξεκαθάρισε τι συμβαίνει, δακρύζοντας στον αέρα.

«Για να το ξεκαθαρίσουμε, λίγο πριν ολοκληρωθούν οι καλοκαιρινές εκπομπές, έγινε κάτι κατά τη διάρκεια της εκπομπής που ήταν σοκαριστικό. Δε το έχω ξανασυναντήσει. Δεν είχα χρειαστεί να το συναντήσω ξανά. Έχει να κάνει με τον σύζυγό μου. Το μοιράστηκα με τη Φελίσια που ήταν δίπλα μου εκείνη τη στιγμή. Μαζικά εγκεφαλικά. Αυτό. Έγινε κάτι στον γάμο μας. Ήμουν στην εκπομπή. Το έμαθα με μήνυμα. Μου έστειλαν κάτι, μου έστειλαν πολλά. Το έψαξα γιατί στην αρχή σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι κάτι κακοπροαίρετο. Είμαστε μαζί εννέα χρόνια. Όλο αυτό είναι ένα τσουνάμι που ήρθε, με πήρε και με σήκωσε» ανέφερε αρχικά.

«Το έψαξα πολύ. Βρήκα. Μου μίλησε και ο ίδιος. Τώρα πια είναι θέμα διαχείρισης και των δυο μας. Είναι σκληρό. Σε μια σχέση είναι αιτία χωρισμού. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο τόσα χρόνια, καταλαβαίνεις ότι μπορεί να συμβεί. Θα μπορούσα να ήμουν κι εγώ στη θέση του. Όπως και να έχει, το θέμα είναι ότι όταν καλείσαι να αντιμετωπίσεις κάτι τέτοιο, και ξέρεις ότι ένας άλλος άνθρωπος σε παρακολουθεί στην τηλεόραση και σε βλέπει και φροντίζει εκείνη τη στιγμή που είσαι στο διάλειμμα να σου στείλει κάτι… Ο κόσμος είναι κακός» πρόσθεσε.

Η ίδια είπε πως: «Είχα πολύ μεγάλη στήριξη από τη Φελίσια, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που στάθηκε δίπλα μου, και η διευθύντριά μας με βοήθησε πολύ, η Ιζαμπέλα που με έβαλε κάτω και μου μίλησε και μου έβαλε σε τάξη τον πανικό που είχα εκείνη τη στιγμή» ανέφερε χαρακτηριστικά. Τότε επικοινώνησε με τη Φελίσια Τσαλαπάτη και λύγισε στον «αέρα» της εκπομπής ξεσπώντας σε κλάματα.