Εγκαινιάστηκε μαγνητικός τομογράφος-προσφορά του ΟΠΑΠ στο Παίδων

Δωρεά σε εξοπλισμό για τον εκσυγχρονισμό του νοσοκομείου


ΥΓΕΙΑ
12:07
04/02/2014
Εγκαινιάστηκε μαγνητικός τομογράφος-προσφορά του ΟΠΑΠ στο Παίδων
3
loading

Μια ακόμη σημαντική προσφορά της ΟΠΑΠ, αποτελεί η δωρεά ενός υπερσύγχρονου μαγνητικού τομογράφου στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Τα εγκαίνια αυτού του συγκροτήματος Μαγνητικής Τομογραφίας 1,5Τ, πραγματοποιήθηκαν από την Διοίκηση του νοσοκομείου, παρουσία του υπουργού Υγείας Α. Γεωργιάδη, του υφυπουργού Α. Μπέζα και εκπροσώπων της Διοίκησης της ΟΠΑΠ και του Συλλόγου Φλόγα.

Το μέγεθος της αξίας και της σημασίας της προσφοράς της ΟΠΑΠ επισήμανε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ε. Παπασάββας, καθώς και η πρόεδρος της Φλόγας Μ. Τριφωνίδου, ευχαριστώντας παράλληλα την ΟΠΑΠ για τη διαχρονική της υποστήριξη στον Τομέα της Υγείας και των Παιδιών. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο συγκεκριμένος ιατρικός εξοπλισμός είναι απαραίτητος για την εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων και τη μείωση της ταλαιπωρίας των παιδιών που υποβάλλονται σε εξετάσεις.

Η δωρεά της ΟΠΑΠ, εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, το οποίο απλώνεται σε ολόκληρη την Ελλάδα, μεγεθύνοντας και προσδίδοντας υπεραξία στο κοινωνικό μέρισμα της.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Κρίτων

    Μπράβο!

  2. avatar Ανδρεας

    Αυτά θέλουμε να διαβάζουμε, αυτό μας δίνει ελπίδα, πως υπάρχουν ακόμα κάποιοι που σκέφτονται τον λαό, ,τα παιδιά που είναι το μέλλον μας !

  3. avatar jaykay

    ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ, ΝΑ ΠΈΡΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΊΝΕΙ

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει