Σε σταθερή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας νοσηλεύεται η 13χρονη που έπεσε από μπαλκόνι τρίτου ορόφου πολυκατοικίας και ένας από τους θεράποντες ιατρούς, υποστήριξε πως η πτώση έγινε «πιθανόν οικειοθελώς».

Σύμφωνα με το onlarissa.gr η παιδοχειρουργός και υπεύθυνη της παιδοχειρουργικής κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας Ελένη Καρβούνη είπε ότι η πτώση έγινε «πιθανόν οικειοθελώς» σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν συλλεχθεί.

Όπως εξήγησε η κ. Καρβούνη η 13χρονη φέρει κατάγματα πλευρών, λεκάνης και θλάση ήπατος και πνεύμονα.

Σημείωσε δε, πως «θα χρειαστεί αρκετός χρόνος νοσηλείας» ενώ το ευχάριστο είναι πως «δεν φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και δεν απειλείται η ζωή της». Αξίζει να σημειωθεί πως η κοπέλα παρακολουθείται παιδοψυχολόγους.

Υπενθυμίζεται, πως το συμβάν έγινε γύρω στις 3 το μεσημέρι της Τρίτης όταν το 13χρονο κορίτσι έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας, αλλά ευτυχώς μία τέντα παρακάτω διαμερίσματος φαίνεται πως της έσωσε κυριολεκτικά τη ζωή. Ο πατέρας του παιδιού επιχειρώντας να σώσει το παιδί του έπεσε και εκείνος από τις σκάλες και τραυματίστηκε ελαφρά.

Ακολουθούν φωτογραφίες από το σημείο της πτώσης της 13χρονης: