Ο άστατος καιρός θα διατηρηθεί και το επόμενο 24ωρο στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Αυτή τη φορά όχι μόνο τα ηπειρωτικά αλλά και αρκετά ανατολικά και νότια νησιωτικά τμήματα θα έχουν ένα πέρασμα από μπόρες ή και καταιγίδες.

Στην Αττική κατά τη διάρκεια της ημέρας τα σύννεφα θα πυκνώσουν κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και στα βόρεια τμήματα και θα πρέπει να εκδηλωθούν κάποιες διάσπαρτες μπόρες.

Οι άνεμοι από νότιες διευύνσεις στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 14 με 20 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου.

Η Κεντρική Μακεδονία θα έχει βροχές από τις πρωινές ώρες και κάποιες τοπικές καταιγίδες κυρίως στο κεντροανατολικό κομμάτι της. Μετά το μεσημέρι οι περισσότερες μπόρες και καταιγίδες θα πρέπει να εντοπίζονται στους νομούς Πέλλας, Πιερίας και Ημαθίας.

Οι άνεμοι από διάφορες διευθύνσεις στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 13 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Την Παρασκευή η κακοκαιρία θα μετακινηθεί ανατολικότερα και θα έχουμε πέρασμα από μπόρες ή και τοπικές καταιγίδες στα κεντρικά ηπειρωτικά, ενώ αρκετά άστατος θα είναι ο καιρός στο ανατολικό Αιγαίο και στην Κρήτη.

Από το Σάββατο η καιρική αστάθεια θα περιοριστεί σημαντικά και ο πιο άστατος καιρός θα εντοπίζεται στην Κρήτη, ενώ θα έχουμε ενίσχυση των βοριάδων στο Αιγαίο. Την Κυριακή αναμένεται αρκετή ηλιοφάνεια και ανοιξιάτικος καιρός.