Αρνητικά σχόλια έχει ξεκινήσει να λαμβάνει η νέα πασχαλινή διαφήμιση των Jumbo με τον Τάσο Μπουγά, καθώς οι vegans εξοργίστηκαν από σχόλια που ακούστηκαν εις βάρος τους και θεωρούν ότι δεν αποτελούν χιουμοριστική τοποθέτηση.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία δημοσίευσε στο YouTube ένα βίντεο, στο οποίο ο Τάσος Μπουγάς σε ρόλο αστροναύτη πηγαίνει στο Φεγγάρι για να γιορτάσει το Πάσχα, ενώ τραγουδάει μία διασκευή του τραγουδιού της Νατάσας Θεοδωρίδου «Φεγγάρι μου».

«Φεγγάρι εδώ θα ψήσω τον αμνό, γιατί οι vegans με ‘διωξαν απ’ τη Γη μου. Ελάτε κόσμε μου εγώ κερνώ, γιατί είμαι φύλακας και άγγελος του εθίμου. Moon-dance. Γι’ αυτούς η τσίκνα είναι ντεμοντέ, για μένα eau de cologne πολυτελείας. Ελάτε ψήστες μου, καμάρια του λαού μες το ντουμάνι να πνιγεί ο γαλαξίας», είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Τα σχόλια λοιπόν, έπεσαν «βροχή», με ορισμένους να αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη διαφήμιση χλευάζει πελάτες της επιχείρησης, επειδή έχουν διαφορετικές προτιμήσεις, ενώ αλλοι αναφέρουν ότι πρόκειται για κιτς.

Εντούτοις, υπάρχουν ορισμένα θετικά σχόλια για την διαφήμιση, με μερικούς να θεωρούν πως δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι χιούμορ, για να καταλάβουν ορισμένα αστεία.

Ακολουθούν μερικές χαρακτηριστικές αντιδράσεις: