Σε κλίμα βαθιάς οδύνης τελέστηκαν οι κηδείες της 50χρονης Μαίρης και της 19χρονης Αναστασίας Παπαγγελή που έχασαν τη ζωή τους στη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, η κηδεία της Μαίρης που εργαζόταν τα τελευταία χρόνια στο τρένο και εκείνο το μοιραίο βράδυ βρισκόταν στο πόστο της στο καφενείο του Intercity, έγινε στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.

Μόλις εμφανίστηκε το φέρετρο όπου βρίσκεται μέσα η σορός της οι συγγενείς λύγισαν ενώ τα ουρλιαχτά τους έσπασαν την σιωπή που επικρατούσε μέχρι τότε.Μάλιστα, η μητέρα της εμφανίστηκε απαρηγόρητη και δάκρυα στα μάτια έλεγε «παιδάκι μου, παιδάκι μου».

Επίσης, το pelop.gr αναφέρει πως η κηδεια της 19χρονης Αναστασίας έγινε στην Λυκούρια Καλαβρύτων και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Λυκούριας, τόπο καταγωγής της.

Η Αναστασία, επέβαινε στο τρίτο βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, όταν συγκρούστηκε με την εμπορική, στην κοιλάδα των Τεμπών.

Η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι της 19χρονης παρέστησαν στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Λυκούριας Καλαβρύτων, προκειμένου να πουν το τελευταίο «αντίο» στην 19χρονη Αναστασία που έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα στο δυστύχημα που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα.

Φωτογραφίες από την κηδεία της 50χρονης Μαίρης:

Φωτογραφίες από την κηδεία της 19χρονης Αναστασίας Παπαγγελή: