Με δάκρυα στα μάτια και βουβό πόνο φίλοι και συγγενείς αποχαιρετούν τους δικούς τους ανθρώπους που χάθηκαν από τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη. Τα μηνύματα όσων πονούν ραγίζουν καρδιές. Ζητούν συγγνώμη από όσους συνεχίζουν να αγνοούνται ελπίζοντας να είναι καλά τους ενώ τους λένε πόσο τους αγαπούν.

Το πρωί της Παρασκευής (3/3) στον αέρα του Open διαβάστηκαν μερικά από τα γράμματα που έγραψαν συγγενείς και φίλοι αλλά και θυμάτων και άφησαν στην είσοδο του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη μαζί με λουλούδια και κεριά στη μνήμη των νεκρών και των αγνοούμενων.

«Ελπίζω να βρεθείς και να είσαι καλά. Εύχομαι όλοι όσοι είστε εκεί ψηλά να είστε ήρεμοι και γαλήνιοι. Να ξέρεις πως αν τελικά έχεις φύγει συγγνώμη για όλα και πως σ’ αγαπώ πολύ. Όλοι σε αγαπάμε και ευχόμαστε να είσαι καλά όπου κι αν είσαι» γράφει ένα από αυτά, το οποίο απευθύνεται σε άτομο που δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί.

«Μάνα, μάνα θα σου πω πως θα σε πάρω όταν γυρίσω, όμως δεν πρόφτασα να σου τηλεφωνήσω. Μάνα έγιναν τόσο ξαφνικά όλα που δεν κατάλαβα τι συνέβη τελικά. Δεν ξέρω αν σου συμπεριφέρθηκα αρκετά καλά αλλά τώρα σε αγαπάω από εδώ ψηλά. Μάνα τώρα πια πετάω ψηλά. Θα κάνω παρέα με τα άλλα παιδιά» επισημαίνουν άλλα από τα γράμματα.