Όλοι θέλουμε να ανανεώσουμε κάποια ηλεκτρική μας συσκευή και να την αντικαταστήσουμε με μία καλύτερη, αλλά συνάμα και αποδοτικότερη ενεργειακά. Με τη βοήθεια του προγράμματος «ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ-ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΣΚΕΥΗ» χιλιάδες νοικοκυριά θα έχουν την ευκαιρία να αντικαταστήσουν παλιές ηλεκτρικές συσκευές με νέες πιο φιλικές προς το περιβάλλον.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά κλιματιστικά, ψυγεία και Καταψύκτες.

Εσύ λοιπόν τι περιμένεις;

Μπες στη σελίδα allazosyskevi.gov.gr για να λάβεις το voucher σου και έπειτα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφθείς ένα από τα 91 καταστήματα της Κωτσόβολος σε όλη την Ελλάδα, ώστε να επιλέξεις ανάμεσα σε χιλιάδες διαθέσιμα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας αλλά και ατελείωτα οφέλη.

Μάλιστα, ειδικά για τους κατόχους καρτών Bonus της Alpha Bank, με την αγορά κλιματιστικών, ψυγείων και καταψυκτών, αξίας άνω των 649€, κερδίζεις επιπλέον 10 Bonus πόντους για κάθε 1€ (1€=10 Bonus πόντους).

Στην περίπτωση που είσαι και δικαιούχος του Προγράμματος, κερδίζεις διπλά και την επιδότηση και τους επιπλέον Bonus πόντους!

Εξοικονόμησε λοιπόν χρήματα αλλά και χρόνο επιλέγοντας κλιματιστικά, ψυγεία και καταψύκτες από την Κωτσόβολος και πέρασε στη νέα «πράσινη» εποχή, με μικρότερη κατανάλωση ενέργειας και μεγαλύτερο οικονομικό όφελος για το πορτοφόλι σου.

Με αυτή την κίνηση, η Alpha Bank και ο Κωτσόβολος, ως Μεγάλος Συνεργάτης του Προγράμματος Bonus, συνεχίζουν να στηρίζουν τους κοινούς τους πελάτες στην κάλυψη των αναγκών τους, επιβραβεύοντάς τους παράλληλα για την επιλογή και την εμπιστοσύνη τους.

Περισσότερες πληροφορίες  μπορείς να βρεις εδώ!