Επίθεση από δύο άτομα δέχθηκε ένας άνδρας το βράδυ της Δευτέρας (31/10), στη Λεωφόρο Νίκης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι δράστες τραυμάτισαν τον άνδρα, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Ο άνδρας ηλικίας περίπου 50 ετών, πλαστικός χειρουργός στο επάγγελμα, βρισκόταν μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διατηρεί το ιατρείο του, σύμφωνα με την ιστοσελίδα grtimes.gr, όταν δύο άγνωστοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους τους επιτέθηκαν και άρχισαν να τον χτυπούν με γροθιές και κλωτσιές.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρει η ίδια πηγή, υποστηρίζουν πως «τον έριξαν κάτω, του έσκισαν το δεξί φρύδι και μόλις είδαν ότι μαζεύεται κόσμος, εξαφανίστηκαν. Δύο άνδρες με καλυμμένα πρόσωπα τον περίμεναν στην είσοδο, και μόλις κατέβηκε ξεκίνησαν να τον βαράνε». Πέραν αυτού του τραυματισμού, ο άνδρας φέρεται να δέχθηκε χτυπήματα σε όλο το σώμα του.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της ελληνικής αστυνομίας, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Διασώστες του οποίου παρείχαν τις Πρώτες Βοήθειες στον γιατρό και στη συνέχεια τον μετέφεραν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Στο μεταξύ, διεξάγονται έρευνες για το περιστατικό, ενώ εξετάζεται το κίνητρο των δραστών της επίθεσης σε βάρος του πλαστικού χειρουργού.

https://www.youtube.com/watch?v=vWejwmqIGNg