Συναγερμός σήμανε στη Θεσσαλονίκη, όταν ένα παιδί 3,5 ετών μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, γιατί παίζοντας με τους γονείς του ξέφυγε για λίγο από την προσοχή, άνοιξε ένα συρτάρι και βρήκε ένα παλιό ρολόι, από το οποίο κατάπιε καταλάθος το λουράκι του.

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News, ο πατέρας του παιδιού ανέφερε πως «παίζαμε με το παιδάκι, η γυναίκα μου ήταν στην κουζίνα, κάποια στιγμή πάει στο δωμάτιο ανοίγει το συρτάρι, είχα ένα ρολόι χαλασμένο και το κατάπιε κατά λάθος». «Τον χτυπούσαμε στη πλάτη αλλά δεν έβγαινε. Ζήτησε νερό, του δώσαμε και το κατάπιε», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Έτσι, μέσα σε δύο λεπτά έφτασε το ασθενοφόρο και μετέφερε το παιδί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με το παιδί να αποβάλει το λουρί, χωρίς να χρειάζεται χειρουργική επέμβαση.

«Κάνανε κάποιες εξετάσεις, είδαν ότι δεν ήταν στον λαιμό και είχε κατέβει κάτω, κάναμε ακτινογραφίες και ευτυχώς όλα πήγανε καλά», είπε ο πατέρας του.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι παρά το σοκ που βίωσε ο ίδιος και η σύζυγος του, ο μικρός όχι μόνο δεν είχε τρομάξει, αλλά του άρεσε η συγκεκριμένη «περιπέτεια». «Να πούμε ότι του άρεσε λίγο η περιπέτεια με την αστυνομία, το ασθενοφόρο κλπ. αλλά είναι πάρα πολύ επικίνδυνο, θέλει πολλή προσοχή με τα παιδιά στο σπίτι», είπε χαρακτηριστικά.