Σε θλίψη έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία μετά την είδηση του θανάτου της 18χρονης κοπέλας από την περιοχή του Αλμυρού του Βόλου. Η 18χρονη που είχε υψηλό πυρετό μεταφέρθηκε την Τετάρτη στο Νοσοκομείο, όπου έπεσε σε κώμα με αποτέλεσμα να εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η νεαρή κοπέλα είχε πολυοργανική ανεπάρκεια με σχεδόν όλα τα ζωτικά της όργανα να μην λειτουργούν.

Όπως μετέδωσε το Mega και η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», ο λόγος αυτήν την στιγμή πέφτει στον ιατροδικαστή που ανέλαβε την υπόθεση και θα διερευνήσει τα αίτια θανάτου της 18χρονης.

Υπενθυμίζεται πως πριν από τέσσερις ημέρες, η νεαρή κοπέλα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Βόλου με πολύ υψηλό πυρετό και πολυοργανική ανεπάρκεια και αμέσως έπεσε σε κώμα και μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Οι γιατροί αμέσως άρχισαν να ψάχνουν πού πιθανόν να οφείλεται η ανεπάρκεια η οποία προκλήθηκε στον οργανισμό της κοπέλας και γι’ αυτό ξεκίνησαν να κάνουν κάποιες εξειδικευμένες εξετάσεις για ιογενή μηνιγγίτιδα. Το συγκεκριμένο ενδεχόμενο αποκλείστηκε με βάση τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Τώρα το λόγο έχει ο ιατροδικαστής ο οποίος πρόκειται να αποφανθεί για τα αίτια θανάτου της 18χρονης.

Αύριο το τελευταίο αντίο

Αύριο, σε κλίμα βαθιάς οδύνης θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία της 18χρονης. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 23 Αυγούστου στις 13:00 στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου Αλμυρού όπως αναφέρει το thenewspaper.gr