Για τη σχέση με τον πατέρα της Μίκη Θεοδωράκη και την κόντρα που είχε με τον Νίκο Κουρή μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος η κόρη του, Μαργαρίτα Θεοδωράκη, σε συνέντευξη που θα μεταδοθεί την Κυριακή 29/5.

«Άλλαξε η ζωή μου πολύ μετά τον θάνατο του πατέρα μου. Τους τελευταίους 2 μήνες παρακαλούσε να πεθάνει γιατί υπέφερε πάρα πολύ. Ο πατέρας μου ήταν πάντα πολύ αυστηρός, δεν ικανοποιούνταν ποτέ. Ήθελε όλο και κάτι παραπάνω κι αυτό εμένα με δυνάμωσε» είπε.

Και συνέχισε: «Η στενοχώρια μου είναι ότι δεν έζησα την κηδεία του και σαν κάθε άνθρωπος ήθελα να τον θάψω εγώ. Όχι τόσο τον Θεοδωράκη, αλλά τον πατέρα μου. Την επιθυμία του θα την ακολουθούσα, όχι να μου κάνουν εξώδικα, γιατί υπάρχει μία κόντρα με εμένα χρόνια… Δεν έχω δικαίωμα στο έργο του, είμαι τόσο χαζή κι εγώ και ο αδελφός μου που δεν έχουμε δικαίωμα» είπε στην εκπομπή «Τετ α τετ».

Για την κόντρα με τον Νίκο Κουρή είπε: «Το θέμα του Νίκου Κουρή δεν υπάρχει για μένα. Είναι μία αηδία και μία ντροπή. Τα παιδιά κάποια στιγμή για να πάνε να δούμε τον μπαμπά έπρεπε να κλείσουν ραντεβού, δεν έμπαιναν αυθόρμητα και αυτό το πράγμα τους αποξένωνε».