Λίγους μήνες μετά τη γνωριμία της με τον Μάνο Δασκαλάκη, η Ρούλα Πισπιρίγκου έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, τη μικρή Τζωρτζίνα. Το ζευγάρι, αποφάσισε να παντρευτεί στις 04 Οκτωβρίου του 2014 και μαζί με το μυστήριο του γάμου, έκαναν και τη βάφτιση της κόρης τους.

Την προαναγγελία του γάμου αλλά και της βάφτισης, η προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται για το θάνατο της 9χρονης κόρης της, την είχε κάνει μέσω των social media και συγκεκριμένα του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook.

Η εκπομπή «Πρωινό» του Ant1, το πρωί της Πέμπτης (26/05) έδειξε την ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου με την οποία προανήγγειλε το γάμο της με τον Μάνο Δασκαλάκη αλλά και τη βάφτιση της μικρής Τζωρτζίνας.

Στην συγκεκριμένη ανάρτηση, περιλαμβανόταν και το προσκλητήριο για τα μυστήρια.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε γράψει τότε στο facebook: «Μόνο μία μπορεί να μπει ανάμεσα μας, η κόρη μας. Γνωρίστηκαν στο γήπεδο εν ώρα του αγώνα και 9 μήνες αργότερα κάνανε μια τσαπερδόνα και ήρθε η ώρα να κρεμαστούνε και τη μικρή πριγκίπισσα Τζωρτζίνα θα την πούνε» έγραφε τότε το προσκλητήριο.

Το ίδιο κείμενο ήταν και στη λεζάντα που συνόδευε την ανάρτησή της Ρούλας Πισπιρίγκου και είχε προσθέσει επίσης: «Το προσκλητήριό μας και τα υπόλοιπα έρχονται απ’ τα χεράκια της Στελλίτσας».