Η Ρούλα Πισπιρίγκου, βρισκόταν στο πλευρό της 9χρονης Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο του Ρίο όπου νοσηλευόταν το παιδί και, όπως έχει γίνει γνωστό, βιντεοσκοπούσε τα επεισόδια τα οποία πάθαινε η 9χρονη όπως της είχαν ζητήσει οι θεράποντες γιατροί του παιδιού.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο το οποίο μετέδωσε η εκπομπή T-Live, ακούγονται οι απεγνωσμένες προσπάθειες της Ρούλας Πισπιρίγκου να βρει έναν γιατρό να εξετάσει την Τζωρτζίνα η οποία είδε στο μόνιτορ το οποίο ήταν συνδεδεμένο το παιδί, να ανεβάζει παλμούς ενώ υπήρχε και αλλαγή στη μέτρηση του οξυγόνου της.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έντρομη καλεί τις νοσηλεύτριες και τους ζητά επιτακτικά να φωνάξουν το γιατρό. Εκείνες προσπαθούν να την ηρεμήσουν και την ενημερώνουν πως έχουν ήδη φωνάξει το γιατρό και θα έρθει από στιγμή σε στιγμή καθώς πραγματοποιούσαν την καθιερωμένη ενημέρωση των ιατρών στους ασθενείς του νοσοκομείου. Η προφυλακισμένη μητέρα η οποία κατηγορείται για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, με φωνή έντονη ζητά άμεσα να βρεθεί γιατρός.

Ρούλα Πισπιρίγκου και η Τζορτζίνα

«Ποια ενημέρωση; Πλάκα μου κάνετε; Κοιτάξτε τους παλμούς, κοιτάξτε οξυγόνο!» ακούγεται να φωνάζει η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του T-Live, το περιστατικό ταχυκαρδίας το οποίο κατέγραψε η Ρούλα Πισπιρίγκου και παρουσίασε η εκπομπή, συνέβη στην Παιδιατρική κλινική στο Ρίο λίγο πριν μεταφερθεί στο Αγλαΐα Κυριακού στην Αθήνα και ήταν ένα από τα 9 επεισόδια τα οποία συνολικά έπαθε η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, τα επεισόδια αυτά δεν ήταν επεισόδια τα οποία έθεταν σε κίνδυνο τη ζωή της Τζωρτζίνας.